Vraag een informatiepakket aan

Bijles Den Haag

Bijlessen van Lyceo zijn er om je te helpen de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Je kunt altijd alles vragen aan de begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen. 

  • Dus heb jij moeite met één of meerdere vakken? 
  • Of heb je een leerachterstand opgelopen? 

Dan is bijles van Lyceo de oplossing. 

De persoonlijke aanpak van onze bijlessen

Soms heb je extra ondersteuning nodig: extra uitleg bij scheikunde, hulp bij het plannen van huiswerk voor Engels of persoonlijke aandacht tijdens het maken van je huiswerk van wiskunde. Het doel van bijles is ervoor zorgen dat jij uiteindelijk zelfstandig verder kunt. Daardoor legt de bijles-begeleider eerst de stof uit en doet deze de opdracht voor. Daarna maak jij de opdracht maken met de begeleider en vervolgens ga je zelf aan de slag. Op die manier wordt dat moeilijke vak steeds makkelijker. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor het stellen van vragen als iets nog niet helemaal duidelijk is.

Ieder vak op ieder niveau

Iedere leerling is anders, dus ieder plan van aanpak is anders. Dat betekent dat een leerling bijvoorbeeld wekelijks heel intensief bijles nodig heeft, terwijl jij na twee uur alweer klaar bent. Daarom maken we samen, voordat je begint met de bijlessen, een plan van aanpak. Wiskunde, Nederlands, Engels en natuurkunde zijn de populairste vakken om bijles in te krijgen, maar je kunt bij ons in alle onderstaande vakken bijles aanvragen. 

Bijles geven in de buurt van Den Haag?

Wil jij namens Lyceo bijles geven? Meld je dan nu aan en wie weet zien we jou op een van onze selectiedagen. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hierboven. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Waar vind je bijles in de regio van Den Haag? 

Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Den Haag en omgeving. Daarnaast hebben we in de regio van Den Haag een aantal zelfstandige locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Er is dus altijd wel een mogelijkheid om bijles te volgen. 

Als je uit de buurt Den Haag Benoordenhout, Bezuidenhout, Den Haag Centrum, het Zeeheldenkwartier, Scheveningen, Kijkduin, Loosduinen, Ockenburgh, Kraayenstein, Escamp, Leyenburg, Valkenboskwartier, Segbroek, Bomenbuurt of Vogelwijk komt kan je makkelijk bij ons terecht. Datzelfde geldt als je net buiten Den Haag woont zoals in Scheveningen, Rijswijk, Monster, Naaldwijk of Honselersdijk. 

Online bijlessen

Kom je uit de regio Westland en wil je liever thuis bijles volgen? Ook dat kan met onze online bijlessen. Alle informatie over onze online bijlessen staat op de speciale pagina hiervoor.  

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...