Bijles Den Haag

Op zoek naar bijles?

  • Heb jij moeite met één of meerdere vakken? 
  • Of heb je een leerachterstand opgelopen? 

Dan is bijles van Lyceo de oplossing. Bijlessen van Lyceo zijn er om je te helpen de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Je kunt altijd alles vragen aan de begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen. 

Waar vind je bijles in de regio van Den Haag? 

Kom jij uit de omgeving Den Haag Centrum, Zeeheldenkartier, Benoordenhout, Archipelbuurt, Bomenbuurt, Valkenboskwartier, Vruchtenbuurt, Vogelwijk of Mariahoeve en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Den Haag en omgeving. Je vindt onze schoollocaties in het Haganum, Segbroek College, Christelijk College de Populier, Christelijk Lyceum Zandvliet, Hofstad Lyceum, Maris College.

Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in, en om, Den Haag. Deze locaties zijn gevestigd aan de Fredrik Hendriklaan, Wassenaarseweg en de Koningin Wilhelminalaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Hofstad mavo/havo, De Vrije School, Maerlant Lyceum, Christelijk Gymnasium Sorghvliet en Edith Stein College die bijles bij ons komen volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles?

Maak samen met je bijlesdocent een actieplan. Ouders/verzorgers kunnen voortgangsrapportages en bijles inzien in het HOMi online volgsysteem. We gebruiken alleen op wetenschap gebaseerde methoden. Hierdoor begrijp je de uitleg beter, haal je betere cijfers en vergroot je je zelfvertrouwen. Dit zijn vaardigheden waar je je hele leven lang plezier van hebt.

Ieder vak op ieder niveau

Lyceo biedt bijles in alle vakken. Klik gewoon op het onderstaande vak. Staat jouw vak er niet bij? geen probleem! Bel 071-7900040 om te informeren naar de mogelijkheden.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles volgen?

Wil je bijles vanuit het comfort van je eigen huis, klik dan hier voor meer informatie over online bijles.