Open op werkdagen van 8.00-20.00 en in het weekend van 8.00-17.00

Gemiddeld 0,8 punt hoger op je examen
Zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
Elk weekend en alle schoolvakanties

Zoek jij bijles in Den Haag?

Bijles volgen voor vakken waar je moeite mee hebt?

Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles
Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden de voortgang bij en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Op welke scholen kan ik in Den Haag en omgeving terecht?

Lyceo biedt bijles op maar liefst zestien locaties in Den Haag en omgeving. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt. In en rondom Den Haag kun je voor bijles terecht bij de volgende locaties:

 • Bijles Haags Studiepunt Gymnasium Sorghvliet

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Christelijk College De Populier

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Maris College Houtrust

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Den Haag Christelijk Lyceum Zandvliet

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Den Haag VCL

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Frederik Hendriklaan

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Den Haag Segbroek College GL

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Den Haag Segbroek College KS

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Den Haag Maris College Belgisch Park

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Den Haag Hofstad Lyceum

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Sportvereniging Quick

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Chr. College de Populier locatie Resedastraat

  Haags Studiepunt

 • Bijles Haags Studiepunt Wateringse Veld College

  Haags Studiepunt

 • Bijles Lyceo Den Haag Francois Vatelschool

  Lyceo

 • Bijles Lyceo Voorburg Sint-Maartenscollege

  Lyceo

 • Bijles Lyceo Delft Christelijk Lyceum

  Lyceo

 • Lyceo en Haags Studiepunt in Den Haag – wat is het verschil?

  Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. In Den Haag hebben we bijvoorbeeld een partnership met Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of een Haags Studiepunt locatie kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Den Haag bij jou in de buurt!

  Partner – Haags Studiepunt

  Haags Studiepunt helpt leerlingen van alle leeftijden en schoolniveaus het beste in zichzelf naar boven te halen. In een prettig tempo en op een vaste, rustige locatie bij jou in de buurt.

  Haags Studiepunt heeft als doel jou meer zelfvertrouwen en minder stress te laten ervaren en zo jouw schoolresultaten te verbeteren. Daarom gelooft Haags Studiepunt in persoonlijke begeleiding waarbij je zelf leert leren.

  Na school word je opgevangen door een begeleider. Je start niet meteen met bijles, maar je kunt eerst even wat eten of drinken. Daarna ga je aan de slag met je leer- of maakwerk. Dit doe je in een kleine groep, zodat de begeleider voldoende aandacht aan je kan besteden.

  Jouw persoonlijke voortgang wordt in een digitaal systeem gemonitord. Hierin worden zaken als cijfers en aanwezigheid bijgehouden. Zo leer je planning en structuur aan te brengen en kun je zien waar je eventueel nog aan moet werken. Haags Studiepunt heeft ook regelmatig contactmomenten met je ouder(s)/verzorger(s).

  Ervaringen van leerlingen

  “Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren. Ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

  Tim

   

  “Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

  Vincent

   

  Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.