Bijles Laren

Ben je op zoek naar bijles in Laren?

  • Heb je opgemerkt dat je worstelt met een specifiek vak?
  • Zijn er bepaalde specifieke onderwerpen die je nog niet volledig begrijpt?
  • Ervaar je (als gevolg hiervan) onzekerheid tijdens het voorbereiden op je toets?

In dit geval kan bijles je de nodige ondersteuning bieden om je cijfers te verbeteren! Lyceo biedt individuele bijlessen voor alle vakken en op elk niveau.

Waar vind je bijles in de omgeving van Laren?

Kom jij uit Laren of de omgeving van Laren en ben je op zoek naar extra begeleiding in vakken en specifieke onderwerpen waar je moeite mee hebt? Lyceo biedt bijles aan in Laren. De vestiging in Laren is te vinden op de Smeekweg en is toegankelijk voor leerlingen van alle scholen. Zoek je bijles verder in de omgeving van Laren? We bieden ook bijles in Bussum, Hilversum en Baarn!

Bezig met laden...

Wat is bijles van Lyceo?

Vaste begeleiders geven je kind extra uitleg over specifieke onderwerpen en helpen bij voorbereiding van toetsen. Je kind leert zelfstandig en georganiseerd te werken. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe, verbeteren resultaten en verdwijnen leerachterstanden. Onze bijlessessies kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden en zijn flexibel wanneer het de leerling het beste uitkomt.

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo?

Naast het ondersteunen van je kind bij vakken die ze moeilijk vinden, ondersteunt Lyceo je kind in het ontwikkelen van een gezond leefritme. We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het belang van gezonde voeding, regelmatig bewegen, een goede nachtrust en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten

Daarnaast is ons lesmateriaal innovatief, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Zo zorgen wij voor de beste begeleiding van jouw kind.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Hieronder staan alle vakken waarin bijles gegeven wordt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie.

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Wil jij online bijles krijgen?

Leerlingen kunnen ook gemakkelijk vanuit huis bijles volgen. Meer informatie over online bijles? Klik hier.