Vraag een informatiepakket aan

Bijles Breda

  • Is bij jou de stof voor een bepaald vak weggezakt?
  • Heb jij een achterstand opgelopen bij een vak? 
  • Of kan jij wel wat extra uitleg gebruiken? 

Dan is bijles bij Lyceo in de omgeving van Breda de perfecte oplossing!

Bijlessen, hoe doen wij dat?

Tijdens onze bijles krijg je een-op-een begeleiding van een ervaren en enthousiaste bijles-begeleider. Wij werken vanuit de Lyceo Leren Leren-methode die wij hebben ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University. Onze methode bestaat uit vier bewezen effectieve studievaardigheden

  1. Plannen, 
  2. Structureren
  3. Herhalen
  4. Reflecteren. 

Aan het begin van de bijles stel je vast met welk gedeelte van de lesstof je moeite hebt. Zo kan de begeleider hier extra aandacht aan besteden tijdens de uitleg van de theorie. Vervolgens maak je samen een van de opdrachten, zodat je de theorie ook toe kunt passen. Door de persoonlijke aandacht komt je zelfvertrouwen terug, en dat zie je weer in je cijfers!

Elk vak op ieder niveau

Wiskunde, Nederlands, Engels en Scheikunde zijn de populairste bijles vakken maar je kunt in elk vak, op ieder niveau bijles krijgen. Wil je meer weten? Bekijk dan onze speciale bijles pagina. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Waar vind je bijles in Breda?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Breda en de omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Breda waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Daardoor is er altijd een plek waar jij bijles kunt krijgen. Het kan zelfs vanaf de keukentafel, door middel van online bijles.

Kom jij uit de buurt Breda Noord-West, Biesdonk, Brabanktpark, Heusdenhout, Ginneken, Boeimeer, Mastbos, Breda Zuid-Oost, Belgrum, Breda Noord, Steenakker, Breda West of Breda Achtmaal? Dan kun je makkelijk bij een van onze locaties terecht. Datzelfde geldt als je net buiten Breda woont, zoals in Etten-Leur, Zundert, Rijen, Zevenbergen, Gilze of Tilburg. Let op, wij hebben ook een zelfstandige locatie in Oosterhout en Roosendaal. Misschien zijn deze wel dichterbij. 

Wil jij namens Lyceo bijles geven? Meld je dan nu hier aan.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Lyceo en andere partners in Breda – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. We hebben bijvoorbeeld een partnership met Juffrouwjulia, Bijlesnetwerk en Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor Lyceo of een partner kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Breda bij jou in de buurt!

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma