Lyceo Ridderkerk -
Farelcollege

Yaren Yalcin

Vestigingsmanager

Mijn naam is Yaren Yalçin en ik ben de Vestigingsmanager. Ik heb de lerarenopleiding basisonderwijs gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Tot nu toe heb ik op basisscholen gewerkt als juffrouw. Ook heb ik bijles gegeven aan middelbare scholieren. Op het Farelcollege is het onze taak om de leerlingen te helpen met het organiseren en plannen van hun huiswerk, zodat ze met zelfvertrouwen de toetsweken in kunnen. Het draait bij ons om de leerling en die zetten we graag centraal. Hierdoor is persoonlijke aandacht belangrijk voor ons. We willen graag de behoeftes met betrekking tot het leren leren vervullen. Heb jij vragen? Kom gerust op kennismakingsgesprek!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding Ridderkerk

Samen werken wij naar je zelfstandigheid. Dat doen we aan de hand van jouw persoonlijke doelen, die we samen opstellen. De nadruk wordt gelegd op het aanleren van studie- en planvaardigheden. Uiteindelijk is het doel dat de cijfers verbeteren, de stress vermindert en er thuis meer tijd is voor ontspanning.

Om je te bieden wat je nodig hebt, is een goede samenwerking erg van belang. Op het Farelcollege heeft de Vestigingsmanager maandelijks een gesprek met de contactpersoon of zorgcoördinator van school. Ook is er regelmatig contact met je ouders, zodat we je vanuit verschillende kanten kunnen ondersteunen en je begeleiding hierop af kunnen stemmen.

Voor vragen over begeleiding  van Lyceo op het Farelcollege, kan je gerust telefonisch of per mail contact opnemen. Uiteraard is het mogelijk om op school langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Basisschool bijles >
  • Studiecoaching >
  • Het Lyceo Examenjaar >
  • Toetsweek Ondersteuningsklas >

Huiswerkbegeleiding

Bij huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt er gezorgd voor een dagelijkse structuur en een rustige leeromgeving. Door met een vast team van begeleiders te werken, kunnen zij en jouw kind elkaar snel leren kennen en krijgt jouw zoon of dochter de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. De begeleiders overhoren het leerwerk, controleren het maakwerk en kunnen je kind ook uitleg geven als hij of zij een vakinhoudelijke vraag heeft. Daarnaast leren we je kind plannen en leren, zodat hij of zij makkelijker en beter toetsen kan voorbereiden. Als ouder kun jij de ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

Bijles

Heeft jouw kind moeite met een bepaald vak en wil hij of zij daar graag beter in worden? Dat kan met bijles! Samen met een begeleider gaat jouw kind één tot twee uurtjes geconcentreerd aan de slag, zodat hij of zij het vak snel onder de knie heeft. Zo wordt dat lastige vak een stuk leuker!

Basisschool bijles

Heb jij een zoon of dochter op de basisschool? En merk je dat hij of zij niet goed kan meekomen met lezen, taal of rekenen? Dan ondersteunen we je kind graag met een-op-een bijles. Tijdens de begeleiding helpen we je kind doelgericht om de taal- en rekenvaardigheid te verbeteren met ons eigen lesmateriaal: Lyceo Junior. In groep 8 is er ruimte voor voorbereiding op de doorstroomtoets.

Studiecoaching

Efficiënt huiswerk maken en toetsen voorbereiden zijn voor sommige leerlingen grote uitdagingen. Waar begin je? Hoe behoud je structuur? En hoe zorg je ervoor dat je je huiswerk op tijd afrondt én de stof onder de knie hebt? Daar willen wij jouw zoon of dochter graag bij helpen! Je kind gaat gedurende 10 weken, 1 uur per week aan de slag met een studiecoach om effectieve studievaardigheden te ontwikkelen. De zelfstandigheid, het zelfinzicht en het zelfvertrouwen groeien hierdoor. Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarmee jij en je kind volledig worden ontzorgd. Dat is het Lyceo Examenjaar. We begeleiden je kind op de eigen school of op een van onze vestigingen met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast krijgt je kind een Lyceo Samenvatting en toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Examen Oefenen. Dit kan desgewenst worden aangevuld met StudieKeuzeAdvies en examenvreesreductietraining. Je kind krijgt kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving, vol extra oefenmateriaal voor alle examenvakken. Samen met een persoonlijke begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen! Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Toetsweek Ondersteuningsklas

De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor van groot belang. Met onze Toetsweek Ondersteuningsklas (TWOK) zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Vestiging op kaart