Vraag een informatiepakket aan

Bijles Rotterdam

Zoek jij bijles in Rotterdam?

Bijles volgen voor vakken waar je moeite mee hebt?

Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles
Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden de voortgang bij en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Op welke scholen kan ik in Rotterdam en omgeving terecht?

Lyceo biedt bijles op maar liefst veertien locaties in Rotterdam en omgeving. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt. In en rondom Rotterdam kun je voor bijles terecht bij de volgende locaties:

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Lyceo en Erudio in Rotterdam – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. In Rotterdam hebben we bijvoorbeeld een partnership met Erudio. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of Erudio locatie in Rotterdam kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Rotterdam bij jou in de buurt!

Partner – Erudio

De slogan van Erudio is: ‘wij motiveren jou’. Daar is niets te veel mee gezegd, want bij Erudio sta jij centraal en staan de begeleiders altijd klaar om jou te helpen op de reis van persoonlijke ontwikkeling. Motivatie is de eerste stap naar betere prestaties op school! Bij de locaties van Erudio wordt in kleine groepen en altijd vanuit positiviteit en zelfvertrouwen gewerkt.

De kerntaken van Erudio zijn:

  • Het vergroten van jouw zelfvertrouwen.
  • Benutten en ontwikkelen van je kwaliteiten.
  • Veel persoonlijke aandacht voor jou.
  • Regelmatige terugkoppeling naar je ouder(s)/verzorger(s).

Ervaringen van leerlingen en ouders

Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.

Moeder van Emma

 

Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren. Ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.

Tim

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Rotterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie