Vraag een informatiepakket aan

Bijles Rotterdam

  • Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? 
  • Loop je achter met de lesstof? 
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding? 
  • Heb je vragen over een vak, die je niet tijdens de les kunt stellen? 

Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders kun je met al je vragen terecht. De begeleider biedt jou de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt. 

In welke vakken geeft Lyceo bijles? 

Tijdens een bijles van ongeveer één uur krijg je individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wilt behandelen. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! 

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals bedrijfseconomie, wiskunde en geschiedenis. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hieronder. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo? 

Bijles kan net dat steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt om dat moeilijke vak weer leuk te maken. Daarom geven wij het hele schooljaar, door heel Rotterdam bijles. Een bijles kan dus direct worden ingepland. Bijles volgen vanuit huis kan natuurlijk ook. Op deze speciale online bijles pagina vertellen we over alle mogelijkheden.

Bijles geven of bijles krijgen? Wil jij namens Lyceo bijles geven? Meld je dan hier aan!

Zoek jij bijles in Rotterdam?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Rotterdam. Daarnaast hebben we in de omgeving van Rotterdam een aantal zelfstandige locaties waar alle leerlingen, van verschillende scholen, terecht.

Hierdoor is er altijd een mogelijkheid om bijles bij Lyceo in Rotterdam te volgen. Zo ook als je uit de buurt Overschie, Kralingen-Crooswijk, Prins Alexander, Zevenkamp, Oosterflank, Prinsenland, S-Gravenland, Nieuwe Westen, Liskwartier, Oude Noorden, Schiebroek, Zestienhoven, Rubroek, Het Lage Land, Schiemond, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Spaanse Polder of Kralingen komt. Woon je niet in Rotterdam, maar bijvoorbeeld in Schiedam, Berkel en Rodenrijs, Rhoon, Spijkenisse of Bergschenhoek? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...