Bijles Rotterdam

  • Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? 
  • Loop je achter met de lesstof? 
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding? 
  • Heb je vragen over een vak, die je niet tijdens de les kunt stellen? 

Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders kun je met al je vragen terecht. De begeleider biedt jou de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt.

Zoek jij bijles in Rotterdam en omgeving?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Rotterdam. Daarnaast hebben we in de omgeving van Rotterdam een aantal zelfstandige locaties waar alle leerlingen, van verschillende scholen, terecht.

Hierdoor is er altijd een mogelijkheid om bijles bij Lyceo in Rotterdam te volgen. Zo ook als je uit de buurt Overschie, Kralingen-Crooswijk, Prins Alexander, Zevenkamp, Oosterflank, Prinsenland, S-Gravenland, Nieuwe Westen, Liskwartier, Oude Noorden, Schiebroek, Zestienhoven, Rubroek, Het Lage Land, Schiemond, Delfshaven, Hillegersberg-Schiebroek, Spaanse Polder of Kralingen komt. Woon je niet in Rotterdam, maar bijvoorbeeld in Schiedam, Berkel en Rodenrijs, Rhoon, Spijkenisse of Bergschenhoek? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de fiets.

Bezig met laden...

Pluspunten van bijles bij Lyceo

Begeleiders bij Lyceo volgen een streng selectieproces en een uitgebreid intern trainingsprogramma. Jouw begeleider is er om je te inspireren, motiveren en helpen vertrouwen op te bouwen. Je bent niet gebonden aan een vaste dag of tijd en bepaalt samen met onze begeleiders een geschikt tijdstip. De begeleiding vindt plaats op een van onze locaties of online.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Tijdens een bijles van ongeveer één uur krijg je individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wilt behandelen. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak!

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo?

Online bijles is beschikbaar voor alle onderwijsstijlen, vakken en niveaus. Via Lyceo kun je overal flexibele online bijles krijgen. Klik hier voor meer informatie.