After’s Cool Rotterdam – Rudolf Steiner College

Rotterdam Rudolf Steiner College – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rotterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Rudolf Steiner College. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Tessa Spiering

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op het Rudolf Steiner College in Rotterdam zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

Heb jij nog vragen? Neem contact op!

 • After’s Cool Rotterdam – Rudolf Steiner College
 • Tamboerstraat 9
 • 3034PT Rotterdam
 • Tessa Spiering
 • Vestigingsmanager
+31648203443

Over deze locatie

Deze vestiging van After’s Cool is gevestigd op het Rudolf Steiner College in Rotterdam en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school. Bij deze vestiging kunnen alle leerlingen van de school terecht: wij helpen leerlingen van alle klassen of niveaus. Daarnaast werken we ook nauw samen met onze eigen vestiging in Kralingen. Hier worden ook al onze diensten voor basisschoolleerlingen aangeboden.

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Rudolf Steiner College. De huiswerkbegeleiding op het Rudolf Steiner College is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw. Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Rudolf Steiner College wordt gegeven en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Dit zorgt ervoor dat wij goed weten wat er speelt bij leerlingen en hier ook op kunnen inspelen.

De begeleiding wordt voor iedere leerling op maat gemaakt ons doel is dat zij leren zelfstandig om te gaan met al hun schoolwerk door middel van actieve leermethodes, veel aandacht en een goede planning. Hierbij kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Rudolf Steiner College of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • 14:15 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook met vrienden wil afspreken, een bijbaantje hebt en van sporten houdt?
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een kleine groep na je laatste les met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het leer- en maakwerk kun je de begeleiders ook om hulp vragen met het maken van een planning en is er extra aandacht voor de vakken die je lastig vindt. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Bijles

  Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles helpen! Wij bieden individuele bijlessen aan voor elke jaarlaag, voor ieder vak. Tijdens een bijles wordt in een uur alle stof uitgelegd waar je moeite mee hebt en herhaal je de andere stof. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! Neem gerust contact op voor een afspraak.