AFTER’S COOL Rotterdam – Montessori Lyceum

Rotterdam Montessori Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Rotterdam verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op het Montessori Lyceum. Allemaal binnen de muren van je eigen school. In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. Wij helpen je verder te komen! 

Onze openingstijden vind je in het blok rechts. De vestigingsmanager is op werkdagen de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • AFTER’S COOL Rotterdam – Montessori Lyceum
 • Schimmelpenninckstraat 17
 • 3039KS Rotterdam
 • Dorien Verswyvelen
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Montessori Lyceum te Rotterdam en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school.Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Montessori Lyceum. De huiswerkbegeleiding op het Montessori Lyceum is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw.

  Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Montessori Lyceum wordt gegeven, en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

  Wij werken met ons eigen leerlingvolgsysteem, waardoor wij het schoolwerk en de voortgang van de leerlingen goed kunnen monitoren. Al onze begeleiders zijn hoogopgeleid en worden intern getraind. Op deze manier zijn zij niet alleen bekwaam in hun vakkenpakket, maar ook in het aanleren van studievaardigheden en het maken van planningen met de leerlingen.

  Tijdens het bieden van ondersteuning aan leerlingen kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

  Voor meer informatie over onze samenwerking met het Montessori Lyceum of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

  Dorien Verswyvelen

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Dorien Verswyvelen en ik ben de vestigingsmanager op het RML. Voor AFTER´S COOL heb ik geschiedenis gestudeerd aan de universiteit van Antwerpen en was ik werkzaam in de hospitality en customer service wereld. Ook heb ik nog een korte tijd in de Dominicaanse Republiek gewoond. Hier deed ik vrijwilligerswerk bij een kinderopvang voor kinderen met leerproblemen. Op het RML zorg ik samen met mijn assistent ervoor dat leerlingen een fijne plek hebben om huiswerk te maken. Een plek waar leerlingen geconcentreerd te werk kunnen gaan met de aandacht en hulp die ze nodig hebben om net dat  ietsje meer te doen zodat ze hun kansen op slagen verhogen. Dit doe ik gelukkig niet alleen, maar samen met een hecht team van enthousiaste en lieve begeleiders.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Dit geldt voor de leerlingen, ouders, begeleiders en natuurlijk ook voor de vestigingsmanager. We hebben een gezamenlijk doel: betere schoolresultaten. Daarnaast wordt er gewerkt aan de persoonlijke doelen van jouw zoon of dochter. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig te werken. Je kind kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de vestigingsmanager.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft in alle vakken en op alle niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht zijn of haar vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

  Remedial teaching

  Juf Janny, Rianne, Naomi en nog heel veel andere AFTER’S COOL superjuffen helpen leerachterstanden te voorkomen en te repareren. Met een duidelijk handelingsplan, meetmomenten en veel contact met ouders.

  Vestiging op kaart