Soraya Amenou

Vestigingsmanager

Mijn naam is Soraya en ik ben vestigingsmanager op het AFTER’S COOL Montessori Lyceum in Rotterdam. Ik heb geschiedenis gestudeerd en hier ook drieënhalfjaar huiswerkbegeleiding en bijlessen gegeven. Met ons begeleidersteam werken we eraan om leerlingen het vertrouwen in zichzelf te geven zodat ze het beste uit hun schooltijd én zichzelf kunnen halen!

Over deze locatie

Deze vestiging van AFTER’S COOL is gevestigd op het Montessori Lyceum te Rotterdam en daarmee specifiek bestemd voor huiswerkbegeleiding voor leerlingen van deze school.Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op het Montessori Lyceum. De huiswerkbegeleiding op het Montessori Lyceum is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen, en gaat direct na schooltijd van start in de vertrouwde omgeving van het eigen schoolgebouw.

Uiteraard zijn onze medewerkers goed bekend met het gymnasiale onderwijs dat op het Montessori Lyceum wordt gegeven, en de cultuur op school. Wij staan in nauw contact met de afdelingsleiders, mentoren en docenten. Hierdoor weten wij goed wat er speelt bij de leerlingen en kunnen we daar ook op inspelen. Onze deur staat altijd open voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken en weer grip op hun schoolwerk willen krijgen. Wij werken aan leermethodes, planning, bieden ondersteuning bij leerproblemen of kunnen deze vaststellen door middel van onze diagnostische toetsen.

Wij werken met ons eigen leerlingvolgsysteem, waardoor wij het schoolwerk en de voortgang van de leerlingen goed kunnen monitoren. Al onze begeleiders zijn hoogopgeleid en worden intern getraind. Op deze manier zijn zij niet alleen bekwaam in hun vakkenpakket, maar ook in het aanleren van studievaardigheden en het maken van planningen met de leerlingen.

Tijdens het bieden van ondersteuning aan leerlingen kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over onze samenwerking met het Montessori Lyceum of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >

Huiswerkbegeleiding

Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Dit geldt voor de leerlingen, ouders, begeleiders en natuurlijk ook voor de vestigingsmanager. We hebben een gezamenlijk doel: betere schoolresultaten. Daarnaast wordt er gewerkt aan de persoonlijke doelen van jouw zoon of dochter. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig te werken. Je kind kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de vestigingsmanager.

Bijles

Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft in alle vakken en op alle niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht zijn of haar vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

Vestiging op kaart