Word begeleider bij Lyceo

Word begeleider bij Lyceo

Veel leerlingen kunnen jouw hulp de komende periode goed gebruiken om leerachterstanden weg te werken. Wil jij jouw kennis delen met scholieren? Kom werken bij Lyceo. Dé bijbaan voor topstudenten die ook nog eens goed verdient!

Wie ben jij?

  • Je zoekt een bijbaan waar jij jouw kennis kunt delen met scholieren
  • Je bent positief, gemotiveerd en staat sterk in je schoenen
  • Je wilt flexibel aan de slag, rond je collegerooster
  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding

Afwisselende bijbaan: wat kun je allemaal doen

Een bijbaan bij Lyceo betekent afwisselend werk, passend bij jouw rooster. Samen met jou bekijken we tijdens onze (digitale) kennismaking welke van onderstaande functies een match zijn met jou. Wil je alvast weten wat de mogelijkheden zijn? Check het hieronder!

Direct aanmelden

Bijlesdocent

Tijdens het geven van bijles werk je 1-op-1 met de leerling aan het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Je geeft uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen.

Huiswerkbegeleider

Als huiswerkbegeleider ga je minimaal twee middagen in de week aan de slag om middelbare scholieren te helpen met het plannen en maken van huiswerk. Samen met de leerling voor je ervoor dat hij of zij het beste uit zichzelf haalt!

Examentrainer

Ben jij een expert in één of meerdere examenvakken? En kun jij de examenstof goed overbrengen op examenkandidaten? Als examentrainer bereid je scholieren in een training van twee of drie dagen voor op de examens.

Basisschoolbegeleider

In 1-op-1 begeleiding help jij leerlingen uit groep 3 t/m 8 met het verbeteren van taal- en rekenvaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan
begrijpend lezen, breuken, redactiesommen en spelling.

Begeleider lente- en zomerschool

Tijdens een korte en intensieve periode in de mei- en/of zomervakantie krijgen leerlingen de kans om opgelopen achterstanden weg te werken. Jij begeleidt de leerlingen, zodat ze aan het einde van het schooljaar toch over kunnen gaan.

Onderwijshelden

Voor onze samenwerkingspartner Onderwijshelden zijn we op zoek naar talenten die (voor langere tijd) het docententeam ontzorgen. Dit kan door middel van surveilleren, het verzorgen van lesopvang of andere onderwijsondersteunende taken.

Studievoorlichter

Ben jij enthousiast over jouw studie en wil je dit graag met jongeren delen? Ga aan de slag als studievoorlichter en help leerlingen bij het maken van de juiste studiekeuze door eerlijk en enthousiast te vertellen over jouw studie.

Begeleider CodeLab

Heb jij ervaring met programmeren en lijkt het je leuk om dit vak over te brengen op middelbare scholieren? Dan kun je aan de slag bij het CodeLab. Daar laat jij de leerlingen zien dat programmeren uitdagend, creatief en vooral heel leuk is.

Surveillant

Tijdens toetsweken en examens op school, houd jij alles in de gaten en help jij de rust bewaren in het lokaal tijdens de toets.