Victor Hupe

Vestigingsmanager

Mijn naam is Victor Hupe. Samen met het team aan begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Sinds vorig jaar november ben ik de vestigingsmanager op onze locatie aan de van Hallstraat in Wassenaar. Kort daarvoor ben ik afgestudeerd aan de TU Delft. Hier heb ik de bachelor industrieel ontwerpen en de master Strategic Product Design afgerond. Tijdens mijn studie heb ik altijd bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining gegeven. Op mijn locatie wil ik deze ervaring gebruiken om te balans te vinden tussen het puberbrein en de focus op schoolwerk. Mijn team en ik kunnen op deze manier passende begeleiding bieden voor ieder kind, want iedereen is bij ons welkom.

Over deze locatie

Onze studiebegeleiders geven dagelijks huiswerkbegeleiding en bijles op de Van Hallstraat. De huiswerkbegeleiding op deze vestiging is toegankelijk voor leerlingen uit alle klassen.

Wij kennen de scholen in Wassenaar goed en zijn op de hoogte van het onderwijs op het Adelbert College en Rijnlands Lyceum. Bij de vestiging op de Van Hallstraat kunnen leerlingen van alle scholen en alle niveaus terecht voor persoonlijke begeleiding op professionele wijze. Tijdens de begeleiding kijken we naar de leerling als geheel. Hoe we dit doen? Door niet alleen te focussen op school en de bijbehorende taken, maar ook op zelfvertrouwen, zelfontwikkeling en mentale balans van de leerling. We begeleiden onze leerlingen met aandacht en begeleiden ze graag met warmte naar de volgende stap. Dit doen we altijd op een manier die bij hen past.

Voor meer informatie over de Van Hallstraat of inschrijving kunt u contact met ons opnemen.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Remedial teaching >

Huiswerkbegeleiding

Stapelt die berg huiswerk zich maar op? Tijdens de huiswerkbegeleiding streven we ernaar om het maak- en leerwerk van je zoon of dochter volledig af te ronden, zodat dit geen zorg meer is voor thuis. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Daarbij leren we je zoon of dochter, via een vooraf opgesteld persoonlijk ontwikkelingsplan, om zelfstandig en gestructureerd te werken. Inclusief toegang tot het digitale leerplatform Lyceo Oefenen!

Bijles

Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

Remedial teaching

Heb je het gevoel dat jouw kind niet optimaal presteert en er meer inzit? Of is er bijvoorbeeld een extra steuntje in de rug nodig om met zelfvertrouwen de midden- eind en doorstroomtoetsen te maken? Remedial teaching biedt uitkomst als leren niet vanzelf gaat. Bij RT pakken we blokkades en achterstanden aan en proberen we verdere leerachterstanden te voorkomen. Aan de hand van een handelingsplan werken we gericht aan een onderwerp. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jouw kind om leert gaan met zijn of haar leerprobleem, weer mee kan doen met de groep en met zelfvertrouwen in de klas zit.

Vestiging op kaart