Lyceo/AFTER’S COOL Oegstgeest – De Kempenaerstraat

Oegstgeest De Kempenaerstraat – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

In Oegstgeest verzorgen wij de huiswerkbegeleiding en bijlessen op De Kempenaerstraat. Wij helpen je verder te komen! In overleg met zowel jijzelf als leerling en jouw ouders maken we vooraf – en tussentijds – afspraken voor de begeleiding. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo/AFTER’S COOL Oegstgeest – De Kempenaerstraat
 • De Kempenaerstraat 1
 • 2341GE Oegstgeest
 • Mariëlle Wensveen

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Op onze vestiging in Oegstgeest bieden wij scholieren huiswerkbegeleiding, bijles en andere diensten. Ons ruime pand beschikt over verschillende rustige werkruimtes, waar de leerlingen zonder afleiding kunnen studeren met de intensieve ondersteuning van onze coördinator en studiebegeleiders. Scholieren uit Oegstgeest, Leiden, Rijnsburg, Katwijk, Warmond en omgeving kunnen bij ons terecht, van brugklas tot en met het eindexamenjaar.

  De huiswerkbegeleiding is bedoeld voor scholieren uit het vmbo, havo of vwo, en voor kinderen van de basisschool (groep 7 en 8). Bijles wordt ook gegeven aan studenten (mbo, hbo en wo), kandidaten voor staatsexamens en basisscholieren.

  Mariëlle Wensveen

  Mijn naam is Mariëlle Wensveen en ik ben met veel plezier Vestigingsmanager van Lyceo op onze locatie in Oegstgeest. Door middel van persoonlijke aandacht en een positieve benadering zorg ik er samen met mijn team voor dat uw kind de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. De focus kan vakinhoudelijk zijn, maar net zo belangrijk vind ik het creëren van een prettige en rustige werksfeer en de ondersteuning bij plannen en structureren. Samen met de leerlingen kijken we naar welke leermethodes werken. Er wordt stilgestaan bij successen en we zoeken naar oplossingen wanneer het minder goed gaat. Zelfvertrouwen van de leerlingen wordt vergroot en we hopen hiermee moeilijke vakken dragelijk of zelfs leuk te maken!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind moeite met één specifiek vak? Heeft hij of zij wellicht een achterstand opgelopen? Dan kan hij of zij bij ons voor bijles terecht! Wij zorgen voor een begeleider die een specialist is in dat lastige vak. Deze begeleider geeft jouw kind een uur individuele aandacht en helpt bij het doorgronden van de stof. Je zoon of dochter kan vragen stellen en samen oefenen. Doordat hij of zij de stof beter gaat begrijpen, zal ook het zelfvertrouwen van jouw zoon of dochter toenemen!

  Remedial teaching

  Tijdens een remedial teaching traject werken we met jouw kind aan de vaardigheden waar hij of zij hulp bij kan gebruiken. Eerst bekijken we goed wat nog lastig is en daar gaan we vervolgens mee aan de slag. Dat kunnen specifieke schoolonderwerpen zijn, zoals breuken, begrijpend lezen of werkwoordspelling, maar ook andere vaardigheden. We stellen doelen en werken hier individueel met jouw kind aan. Het uiteindelijke doel is dat jouw kind weer met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.

  Studiecoaching

  Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart