Huiswerkbegeleiding in Oegstgeest

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Oegstgeest?

Kan jij net dat extra steuntje in de rug gebruiken bij je leerwerk? Wil jij leren hoe je het beste je huiswerk in kunt plannen? Of ben jij opzoek naar een rustige plek in de omgeving van Oegstgeest om na je laatste les met je schoolwerk aan de slag te gaan? Huiswerkbegeleiding is dan de uitkomst.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Oegstgeest?

Kom jij uit de omgeving Oegstgeest Poelgeest, Haaswijk, Zeeheldenwijken, Bloemenbuurt of Oranjepark en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Oegstgeest. Deze locatie is gevestigd op de Kempenaerstraat. Op onze zelfstandige vestiging zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Yuverta, Rijnsland Lyceum en Teylingen College die na hun laatste les naar ons toekomen voor huiswerkbegeleiding.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in Oegstgeest?

Een aantal middagen per week werkt jouw zoon of dochter bij ons aan het plannen en maken van huiswerk. Via ons leerlingvolgsysteem HOMi kun je precies zien wat er allemaal gebeurt tijdens de huiswerkbegeleiding. Iedere dag wordt afgesloten met een dagverslag, waarin gereflecteerd wordt op wat er gebeurd is, wat er goed ging en wat er nog beter kan.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding? 

Bij een bloeiende schooltijd hoort een gezond leefritme. Begeleiders ondersteunen de leerlingen hier ook in. Naast dat er natuurlijk hard gewerkt wordt, is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Verder zorgt huiswerkbegeleiding ervoor dat leerlingen thuis geen schoolwerk hoeven doen zodat ze meer vrije tijd overhouden. Hierdoor ervaren leerlingen minder stress en krijgen ze meer vertrouwen in zichzelf.