Lyceo Leiden – Leonardo College

Leiden Leonardo College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt op het Leonardo College passende begeleiding voor de leerlingen. We ondersteunen leerlingen die extra hulp kunnen gebruiken bij het leren, maken, plannen en organiseren van hun schoolwerk. Dit doen wij in de vorm van huiswerkbegeleiding, bijlessen en examentraining in Leiden. Op een rustige locatie in school bieden wij je de ideale plek om je te kunnen concentreren en samen met onze begeleiding toe te werken naar het beste resultaat. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 14.00 tot 18.00 uur.

Lisette Schouten

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Lisette Schouten en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator op het Leonardo College in Leiden. Ik ben mijn hbo-bachelor behaald voor de opleiding Media en Entertainment Management. In mijn vrije tijd tijdens mijn studie gaf ik volleybaltraining aan jeugd, hier is mijn ambitie om met jongeren te werken ontstaan.

Op het Leonardo College staat persoonlijke aandacht in een prettige omgeving hoog in het vaandel, omdat het belangrijk is dat de leerlingen zich op hun gemak voelen en volgens advies op maat aan de slag kunnen. Daarom werk ik samen met mijn team met een persoonlijke aanpak, in een vertrouwde sfeer en met vakinhoudelijke kennis van de bovenste plank!

  • Lyceo Leiden – Leonardo College
  • Noachstraat 2
  • 2324LT Leiden
  • Lisette Schouten
  • Vestigingscoördinator
+31630038945

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Leiden

Tijdens het intakegesprek kijken we samen met jou en je ouders hoe we je het beste kunnen ondersteunen en hoe we dit het beste kunnen inplannen in je rooster. Zo houd je thuis genoeg tijd over voor je hobby’s of sport. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden is er regelmatig persoonlijk of e-mailcontact met de mentoren en teamleiders. Omdat de huiswerkbegeleiding op school wordt gegeven zijn de lijntjes met de docenten kort. De docenten denken graag mee over de ondersteuning die bij jou past. Zo kunnen we de begeleiding precies laten aansluiten op je behoeften.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles, kan je contact met mij opnemen via de e-mail of telefoon. Er kan een kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken. Naast de huiswerkbegeleiding en bijlessen bieden we op het Leonardo College ook coaching en examentrainingen.

Met de huiswerkbegeleiding van Lyceo op het Leonardo College hoef je je geen zorgen te maken over je prestaties. Met de ondersteuning die wij op school bieden, werken we toe naar zelfstandigheid en goede resultaten. Kom gerust eens langs voor meer informatie!

Op deze vestiging in Leiden kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Effectief huiswerk maken kan je leren! Een enthousiast team staat klaar om jou te helpen. In de huiswerkbegeleiding besteden we aandacht aan plannen, leren en het organiseren van het huiswerk. Door middel van persoonlijke aandacht begeleiden we je bij het maken van een planning, het maken van het huiswerk en het leren voor toetsen. Dit doen we onder andere door het maakwerk te controleren en het leerwerk te overhoren. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Tevens gaan wij ook aan de slag met je aandachtsvakken, door middel van het extra oefenen van opdrachten, woordjes en vroegtijdig beginnen met het maken van samenvattingen. Samen met jou werken we toe naar zelfstandigheid.

Bijles

Heb je hulp nodig om de lesstof beter te begrijpen? Wil je uitleg van een deskundig persoon die de tijd neemt om de stof stap voor stap uit te leggen? Wil je betere cijfers halen voor een vak doordat je de lesstof beter begrijpt? Dan is bijles op het Leonardo College een goed idee! Door het bieden van actieve en persoonlijke één-op-één begeleiding helpen wij jou het beste uit jezelf te halen en ambities waar te maken. Bij onze ervaren begeleiders kan je met al je vragen terecht.

Examentraining

Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining bij krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie