Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Katwijk

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Katwijk?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Katwijk omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Katwijk en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn, Noord, Rijnsburg of Valkenburg en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging. Deze locatie is gevestigd op de Sandtlaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Andreas College en Visser ’t Hooft Lyceum. Handig om te weten, de locatie zit aan de overkant van Sportschool Physic Point.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Meer weten over huiswerkbegeleiding in de omgeving van Katwijk?

Huiswerkbegeleiding is voorzien voor alle vakken en kan meerdere dagen per week na school worden gedaan. Begeleidingsuren en -dagen verschillen per student en worden vermeld in individuele actieplannen. Vergeet niet je eigen boek mee te nemen, want je zult het tijdens de begeleiding gebruiken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071 – 79 000 40 of info@lyceo.nl. We zijn hier om te helpen!

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding waarbij de nadruk ligt op persoonlijke aandacht voor elke leerling. We richten ons niet alleen op academische ondersteuning, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van studenten. Onze begeleiding is erop gericht deze vaardigheden te versterken zodat jij beter kunt leren en uiteindelijk beter kunt presteren.