Lyceo Apeldoorn – De Heemgaard

De Heemgaard Apeldoorn – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Deze locatie voor huiswerkbegeleiding van Lyceo is gevestigd binnen De Heemgaard in Apeldoorn. De school is voor jou een vertrouwde omgeving, waar je je op je gemak voelt. Bij ons kan je werken in een rustige omgeving met een fijne en open sfeer. Je bent bij ons welkom om huiswerkbegeleiding en bijlessen te volgen. Doordat onze vestiging zich binnen de school bevindt, onderhouden we korte lijntjes met je docenten en mentor.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur.

Tessa Vijn

Mijn naam is Tessa Vijn en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator voor Lyceo op De Heemgaard in Apeldoorn. Ik heb Toegepaste Psychologie gestudeerd en krijg veel energie van het helpen van een ander. Ik probeer iedere leerling samen met mijn team een zo passend mogelijke begeleiding aan te bieden. We bieden de leerlingen een fijne leeromgeving, waarin wij naast vakinhoudelijke kennis ook bezig zijn met het aanleren van studievaardigheden. Het doel is om de leerling te helpen bij het verbeteren van de schoolresultaten. Om dit doel te bereiken betrekken wij zowel de ouder als de leerling in het proces.

  • Lyceo Apeldoorn – De Heemgaard
  • Heemradenlaan 125
  • 7329BZ Apeldoorn
  • Tessa Vijn
+31613636242

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Apeldoorn.

Wanneer je aangemeld wordt voor de huiswerkbegeleiding of bijles, voeren we eerst samen met je ouders een intakegesprek. Hierin bespreken we vakken waar eventueel extra aandacht aan moet worden besteed en andere wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan wordt er voor jou een plan van aanpak gemaakt, waarin de doelstellingen en je wensen op een rij worden gezet.

Samen gaan we kijken welk doel het beste bij jou past en waar we mee aan de slag gaan tijdens de begeleiding.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding of bijles kan je altijd contact met mij opnemen per e-mail of telefoon, of vrijblijvend een informatiepakket of kennismakingsgesprek aanvragen.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van De Heemgaard.

Op deze vestiging in Apeldoorn kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Heb je moeite je huiswerk op tijd af te krijgen? Weet je niet goed hoe je moet leren? Kom naar Lyceo! Elke schoolmiddag kan je op het Coornhert Lyceum terecht voor huiswerkbegeleiding. De begeleiding vindt plaats in een vast en rustig lokaal (één begeleider op maximaal zeven leerlingen), waarin iedere leerling aan zijn of haar eigen taken werkt. Onze begeleiders en vestigingscoördinator werken samen met jou naar betere cijfers, het vergroten van je zelfvertrouwen met het uiteindelijke doel om zoveel mogelijk zelfstandigheid te creëren om op eigen benen te kunnen staan! De begeleiding is meer dan het maken van huiswerk alleen. De focus binnen de huiswerkbegeleiding ligt, naast vakinhoudelijke ondersteuning, nog op twee andere aspecten: het ‘leren leren’ en ‘leren plannen'. Binnen de huiswerkbegeleiding werken we met een eigen leerlingvolgsysteem, waarin we samen met jou plannen, het huiswerk en de ontwikkelingen bijhouden. Je ouders kunnen hierin meekijken. Om het beste uit jou te halen onderhouden we regelmatig contact met ouders, omdat we geloven dat de samenwerking bijdraagt aan een beter resultaat!

Bijles

Wanneer je moeite hebt met één of meerdere vakken is bijles een goede optie. Bijles houdt in dat je individuele begeleiding krijgt voor een specifiek vak. De bijlessen werken door middel van een zogenoemde ‘strippenkaart’ die per vijf of tien uur te verkrijgen is. Deze kaart is vrij inzetbaar, dus ook voor verschillende vakken en op piekmomenten waar bij een bepaald vak nog een extra steuntje in de rug nodig is, kan dit goed van pas komen! Voor aanvang van de bijles wordt de hulpvraag in kaart gebracht, zodat de bijles hier specifiek op kan worden afgestemd. Zo bieden we jou de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie