Hulp bij het leren

Lyceo Oefenen

Lyceo Oefenen is ons digitale leerplatform vol oefenmateriaal. Met Lyceo Oefenen kun je op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau zelf aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven. Handig om bijvoorbeeld een toets voor te bereiden, of om lastige stof beter onder de knie te krijgen. Doe je dit jaar eindexamen? Dan kun je bij je examentraining Examen Oefenen bestellen om met je examenstof te oefenen.

Lees meer

Oefenexamens

Het oefenen van (oude) examens kan jouw kind heel goed helpen in de voorbereiding. Leerlingen weten zo veel beter wat ze op het eindexamen kunnen verwachten en zien meteen aan welke vakken ze nog wat meer aandacht moeten besteden. Bij ons vind je oefenexamens voor elk vak en elk niveau.

Ga naar oefenexamens

Lyceo Samenvatting

Lyceo Samenvatting is een handig en compact boekje met de volledige samenvatting van de theorie voor het centraal examen, aangevuld met voorbeelden en hulpmiddelen zoals begrippen- en woordenlijsten.

Nu bestellen

Lyceo Legt Uit

Op ons YouTube kanaal vind je filmpjes van onze toptrainers, van alle vakken en op alle niveaus! Van molrekenen tot het moessonklimaat en van drogredenen tot het herleiden van formules. Abonneer je dus snel op ons kanaal om niets te missen!

Ga naar Lyceo Legt Uit

Oefenboeken basisschool

Je kind kan zelfstandig aan de slag met onze oefenmaterialen voor de basisschool. In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod aan oefenboeken voor taal, lezen en tekenen, met voor groep 8 ook een voorbereidende eindtoets. Bij ieder onderdeel staat uitleg en een voorbeeld, de antwoorden vind je achterin de boeken.

Nu bestellen

Tips voor alle vakken

Leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk per vak de belangrijkste tips die je helpen met het leren en toetsen/examens goed te maken.

Ga naar alle tips

Ezelsbruggetje.nl

Met ezelsbruggetjes wordt huiswerk maken een stuk leuker en gemakkelijker! Met een handig ezelsbruggetje vergeet je nooit meer belangrijke rijtjes of formules.

Ga naar ezelsbruggetje.nl

Alles over huiswerk en toetsen

Lees alles wat je moet weten over het maken van huiswerk en het leren voor toetsen gedurende jouw hele middelbare schooltijd. Van de brugklas tot aan het jaar voor jouw eindexamens, we nemen je de hele weg mee!

Lees verder

Alles over het examenjaar

We vertellen je alles wat je moet weten over jouw examenjaar. Vanaf het moment van je eerst schoolexamens in het jaar voor jouw examenjaar tot aan je diploma.

Lees verder