Hulp bij het leren

Lyceo Samenvatting

Dit schooljaar hebben we iets nieuws ontwikkeld voor examenkandidaten, namelijk: Lyceo Samenvatting! Lyceo Samenvatting is een handig en compact boekje met de volledige samenvatting van de theorie voor het centraal examen, aangevuld met voorbeelden en hulpmiddelen zoals begrippen- en woordenlijsten.

Lyceo Legt Uit 

Op ons YouTube kanaal vind je filmpjes van onze toptrainers, van alle vakken en op alle niveaus! Van molrekenen tot het moessonklimaat en van drogredenen tot het herleiden van formules. Abonneer je dus snel op ons kanaal om niets te missen!

Lyceo Examencheck 

Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Doe de Lyceo examencheck! Door middel van 10 vragen weet je of je de stof goed beheerst. Gewoon via je mobiel. Handig toch?

Ezelsbruggetje.nl

Met ezelsbruggetjes wordt huiswerk maken een stuk leuker en gemakkelijker! Met een handig ezelsbruggetje vergeet je nooit meer belangrijke rijtjes of formules.

Oefenexamens 

Het oefenen van examens kan je heel goed helpen! Bij ons vind je oefenexamens voor elk vak en elk niveau.

Tips voor alle vakken

Leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk per vak de belangrijkste tips die je helpen met het leren en toetsen/examens goed te maken.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie