Hulp bij het leren

Oefenboeken basisschool

Je kind kan nu zelfstandig aan de slag met onze oefenmaterialen voor de basisschool. In onze webshop vind je een uitgebreid aanbod aan oefenboeken voor Taal, Lezen en Rekenen, met voor groep 8 ook een voorbereidende Eindtoets. Bij ieder onderdeel staat uitleg en een voorbeeld, de antwoorden vind je achterin de boeken. En uiteraard staan onze begeleiders op de vestiging altijd klaar voor extra ondersteuning.

 

Lyceo Oefenen

Lyceo Oefenen is ons digitale leerplatform vol oefenmateriaal. Met Lyceo Oefenen kun je op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau zelf aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven. Handig om bijvoorbeeld een toets voor te bereiden, of om lastige stof beter onder de knie te krijgen.

Doe je dit jaar eindexamen? Dan kun je bij je examentraining Examen Oefenen bestellen om met je examenstof te oefenen.

Lyceo Samenvatting

Dit schooljaar hebben we iets nieuws ontwikkeld voor examenkandidaten, namelijk: Lyceo Samenvatting! Lyceo Samenvatting is een handig en compact boekje met de volledige samenvatting van de theorie voor het centraal examen, aangevuld met voorbeelden en hulpmiddelen zoals begrippen- en woordenlijsten.

Lyceo Legt Uit 

Op ons YouTube kanaal vind je filmpjes van onze toptrainers, van alle vakken en op alle niveaus! Van molrekenen tot het moessonklimaat en van drogredenen tot het herleiden van formules. Abonneer je dus snel op ons kanaal om niets te missen!

Ezelsbruggetje.nl

Met ezelsbruggetjes wordt huiswerk maken een stuk leuker en gemakkelijker! Met een handig ezelsbruggetje vergeet je nooit meer belangrijke rijtjes of formules.

Oefenexamens 

Het oefenen van examens kan je heel goed helpen! Bij ons vind je oefenexamens voor elk vak en elk niveau.

Tips voor alle vakken

Leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk per vak de belangrijkste tips die je helpen met het leren en toetsen/examens goed te maken.