Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Dordrecht

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Dordrecht?

Op zoek naar huiswerkbegeleiding voor school in de omgeving van Dordrecht? Nog net even dat extra zetje nodig? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Dordrecht staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar voor de leerlingen. Leerlingen kunnen na hun laatste les bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding. 

Hoe werkt huiswerkbegeleiding van Lyceo in Dordrecht? 

Voordat je bij ons aan huiswerkbegeleiding begint gaan we met jou en je ouders/verzorgers in gesprek. In dit gesprek stellen we vast waar jij hulp bij kunt gebruiken. Zoals:

  • Wil jij beter leren plannen? 
  • Of wil jij beter leren leren?
  • Of kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek waar je aan de slag kunt met je schoolwerk?

Alles is mogelijk. Daarbij kijken we naar jouw motivatie en doelen. Op die manier kunnen we dit tijdens de huiswerkbegeleiding gebruiken om jou extra te motiveren en begeleiden. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. 

Wat zijn de voordelen van persoonlijke studiebegeleiding?

Minder stress en betere cijfers, dat wil toch iedereen? Met huiswerkbegeleiding wordt het mogelijk. Doordat je werkt in kleine groepjes, kunnen de begeleiders al jouw vragen beantwoorden. Dit betreft niet enkel je huiswerk. Je kunt jezelf ook laten overhoren of hulp vragen met het maken van een efficiënte, realistische planning. Het doel is dat jij leervaardigheden aanleert waar je je leven lang plezier van hebt én uiteindelijk zelfstandig verder kunt gaan in je loopbaan carrière.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Dordrecht en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Dordrecht en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Dordrecht waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt! Voor leerlingen die in de buurt wonen van bijvoorbeeld de Vogelbuurt, Stadspolder, Wielwijk of Dubbeldam zijn er voldoende mogelijkheden om na de laatste les bij ons langs te komen. Woon je net buiten de stad zoals in Zwijndrecht, ’s Gravendeel, Strijen, Puttershoek, Maasdam of Schenkeldijk? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Ervaringen van ouders en leerlingen

“ Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren. Ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niets meer hoef te doen.”

Tim

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Dordrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.