Lyceo Maarssen – Niftarlake College

Lyceo Niftarlake College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek.

Lyceo huiswerkbegeleiding is te vinden op de Niftarlake College in Maarssen. Leerlingen van deze school kunnen hier terecht voor huiswerkbegeleidingbijles, studiecoaching, Het Lyceo Examenjaar. We beschikken over een mooi ruim en rustig lokaal zodat je kind goed kan concentreren op het huiswerk. Doordat we in de school zitten is het makkelijk om contact met docenten en mentoren te onderhouden zodat er een goede afstemming en begeleiding is. Onze locatie in Maarssen is gelegen op 10 minuten loopafstand van het centrum. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Maarssen – Niftarlake College
 • Pauwenkamp 151
 • 3607GK Maarssen
 • Karen Nijenhuis

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Maarssen

  In de huiswerkbegeleiding staan ervaren en betrokken begeleiders voor je klaar. Ze helpen je met het plannen en structureren van je huiswerk en besteden aandacht aan het verbeteren van je studievaardigheden. In de bijles werk je op een rustige plek één-op-één samen met een begeleider aan een vak dat je moeilijk vindt. Naast hard werken is er ook ruimte om af en toe een gezellig praatje te maken. We vinden het belangrijk dat er een goed sfeer is waarin jij je op je gemak voelt!

  Heb je interesse? Kom gerust eens kijken of neem contact op voor een kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

  Karen Nijenhuis

  Mijn naam is Karen Nijenhuis en ik ben vestigingsmanager op het Niftarlake College in Maarssen. Persoonlijke aandacht vind ik een van de belangrijkste dingen in het onderwijs en door mijn achtergrond in jeugd en sociale wetenschappen kan ik mij goed verplaatsten in zowel leerling als ouder. Samen zullen we kijken hoe we de leerlingen het beste kunnen helpen en welke begeleiding het best bij hen past. Vertrouwen, deskundigheid en positiviteit staan hierin centraal, zodat iedere leerling tot zijn of haar recht kan komen. Met een team van ervaren begeleiders zorgen we voor een fijne leeromgeving waarin we werken aan zelfvertrouwen en het ontwikkelen van studievaardigheden.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Jouw kind krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek huiswerk te maken en vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

  Bijles

  Bijles

  Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft in alle vakken en op alle niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht zijn of haar vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Vestiging op kaart