Huiswerkbegeleiding in Maarssen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Maarssen?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Maarssen omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Maarssen en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Maarssen dorp of Maarssenbroek en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging. Deze locatie is gevestigd op de Harmonieweg. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Ook vind je onze schoollocatie Niftarlake College op het Pauwenkamp.

Meer weten over huiswerkbegeleiding in de omgeving van Maarssen?

Huiswerkbegeleiding is voor leerlingen uit alle leerjaren en van alle niveaus. Je bent in de middag na school aanwezig om je huiswerk te maken. Je wordt begeleid met je planning, je leert “leren” en je leert structuur aan te brengen. Ook is er ruimte om je te overhoren voor toetsen en proefwerken. We streven ernaar om tijdens de begeleiding al het huiswerk af te ronden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding? 

In ons online leerlingvolgsysteem kun je de planning van jouw kind, zijn of haar persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken. Regelmatig bespreken we met jou en je kind hoe het gaat. Als het nodig is, dan passen we onze begeleiding tussentijds aan.