Lyceo Breukelen – RSG Broklede

Breukelen RSG Broklede – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De huiswerkbegeleiding in Breukelen en bijles van Lyceo is te vinden op RSG Broklede. Leerlingen die hier op school zitten kunnen gebruik maken van onze diensten. Na je laatste les kan je bij ons terecht. We zijn iedere schooldag geopend van 14.00 tot 18.00 uur.

Irfaanah Pahladsingh

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Irfaanah Pahladsingh en ik ben vestigingscoördinator bij Lyceo op RSG Broklede te Breukelen. Ik heb Liberal Arts & Sciences gestudeerd met een major in Culturele Antropologie in Utrecht. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Persoonlijk contact met leerling, ouders en school vind ik erg belangrijk. De begeleiding kan bij ons op elk moment voor een leerling individueel vormgegeven en bijgesteld worden. Kernwoorden hierbij zijn voor mij vertrouwen en positiviteit. Binnen de vestiging werken mijn begeleidersteam en ik samen aan een prettige sfeer waar leerlingen met een planning, structuur en studievaardigheden leren omgaan. Op deze manier stimuleren wij leerlingen om op den duur (weer) zelfstandig met huiswerk om te gaan!

  • Lyceo Breukelen – RSG Broklede
  • Schepersweg 6 a
  • 3621JK Breukelen
  • Irfaanah Pahladsingh
  • Vestigingscoördinator
+31613057408

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Breukelen

We stellen persoonlijke doelen op, samen met jou en je ouders. Ons enthousiaste team ondersteunt je bij het behalen van deze persoonlijke doelen tijdens de huiswerkbegeleiding en/of bijles. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom coachen wij je om je eigen manier van leren te ontdekken, zodat je in de toekomst zelfstandig aan het werk kan. We benaderen je vanuit positiviteit en helpen je om ook door te zetten als het leren wat minder goed gaat. Wij hebben nauw contact met het docententeam over je voortgang. Bovendien is er regelmatig overleg met mentoren en zorgcoördinatoren zodat we de juiste persoonlijke begeleiding kunnen bieden.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kan je met mij contact opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van RSG Broklede.

Rhea Eeltink
Assistent vestigingscoördinator

Op deze vestiging in Breukelen kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Elke middag kan je bij ons terecht om je huiswerk te maken in een omgeving waarin rust, structuur en persoonlijke aandacht centraal staan. Huiswerkbegeleiding van Lyceo is meer dan alleen het maken van huiswerk. Naast vakinhoudelijke begeleiding werken we ook aan studievaardigheden als structureren, plannen en effectief leren. Om iedereen de aandacht te geven die ze nodig hebben zorgen we dat er altijd genoeg begeleiders aanwezig zijn om te helpen. Zij helpen je met het maken van planningen, het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen en overhoren je voor toetsen. Zo ga je met een goed gevoel je toetsen in! Je ontwikkelingen worden bijgehouden in ons leerlingvolgsysteem; dit systeem kan je ook thuis bekijken.

Bijles

Soms heb je structureel hulp nodig om bepaalde struikelvakken te halen en soms is net even dat extra zetje in de rug genoeg. Heb jij dit ook en zou je graag meer grip op de stof willen hebben? Wil je jouw cijfer verbeteren, loop je achter met de stof of wil je met meer vertrouwen jouw volgende toets maken? Dan is de bijles van Lyceo de oplossing. Wij bieden één-op-één bijlessen aan op school met ervaren bijlesbegeleiders. We werken met strippenkaarten van 5 of 10 uur, waardoor de bijlessen flexibel in te zetten zijn voor het vak en het moment dat jij ze het meeste nodig hebt.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie