Lyceo Breukelen – RSG Broklede

Breukelen RSG Broklede – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De huiswerkbegeleiding in Breukelen en bijles van Lyceo is te vinden op RSG Broklede. Leerlingen die hier op school zitten kunnen gebruik maken van onze diensten. Na je laatste les kan je bij ons terecht. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Kiki van Erp

Vestigingsmanager

Mijn naam is Kiki en ik ben de vestigingsmanager op deze locatie. Op het RSG Broklede bieden wij leerlingen structuur, kennis en een verlichting van werkdruk. Met zelf uitgebreide ervaring als begeleider en bijlesdocent, en een achtergrond in tweetalig onderwijs, weet ik me goed in te leven in de problemen waar een leerling tegenaan loopt. Ik werk samen met een team van begeleiders die allemaal eigen ervaringen en kennis meenemen, waaronder ook Broklede alumni. Ons doel is om leerlingen zelfstandiger te maken, maar hen vooral ook genoeg zelfvertrouwen te geven om hun schooltijd prettig te doorlopen.

 • Lyceo Breukelen – RSG Broklede
 • Schepersweg 6 a
 • 3621JK Breukelen
 • Kiki van Erp
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Breukelen

We stellen persoonlijke doelen op, samen met jou en je ouders. Ons enthousiaste team ondersteunt je bij het behalen van deze persoonlijke doelen tijdens de huiswerkbegeleiding en/of bijles. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom coachen wij je om je eigen manier van leren te ontdekken, zodat je in de toekomst zelfstandig aan het werk kan. We benaderen je vanuit positiviteit en helpen je om ook door te zetten als het leren wat minder goed gaat. Wij hebben nauw contact met het docententeam over je voortgang. Bovendien is er regelmatig overleg met mentoren en zorgcoördinatoren zodat we de juiste persoonlijke begeleiding kunnen bieden.

Voor vragen over huiswerkbegeleiding en bijles kan je met ons contact opnemen via e-mail of telefoon. Wij kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van RSG Broklede.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Breukelen kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Elke middag kan je bij ons terecht om je huiswerk te maken in een omgeving waarin rust, structuur en persoonlijke aandacht centraal staan. Huiswerkbegeleiding van Lyceo is meer dan alleen het maken van huiswerk. Naast vakinhoudelijke begeleiding werken we ook aan studievaardigheden als structureren, plannen en effectief leren. Om iedereen de aandacht te geven die ze nodig hebben zorgen we dat er altijd genoeg begeleiders aanwezig zijn om te helpen. Zij helpen je met het maken van planningen, het beantwoorden van vakinhoudelijke vragen en overhoren je voor toetsen. Zo ga je met een goed gevoel je toetsen in! Je ontwikkelingen worden bijgehouden in ons leerlingvolgsysteem; dit systeem kan je ook thuis bekijken.

  Bijles

  Soms heb je structureel hulp nodig om bepaalde struikelvakken te halen en soms is net even dat extra zetje in de rug genoeg. Heb jij dit ook en zou je graag meer grip op de stof willen hebben? Wil je jouw cijfer verbeteren, loop je achter met de stof of wil je met meer vertrouwen jouw volgende toets maken? Dan is de bijles van Lyceo de oplossing. Wij bieden één-op-één bijlessen aan op school met ervaren bijlesbegeleiders.