Huiswerkbegeleiding Breukelen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Breukelen?

Minder stress en betere cijfers, dat wil toch iedereen? Met huiswerkbegeleiding wordt het mogelijk. Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Breukelen en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Breukelen, Plassengebied, West van het Amsterdam-Rijnkanaal of Kockengen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie RSG Broklede in Breukelen. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in omgeving Breukelen. Deze locaties zijn gevestigd op de Harmonieweg in Maarssen en Lombok in Utrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Broeckland College en Vecht-College.

De persoonlijke aanpak van Lyceo

  • Kan jij wel wat uitleg begrijpen bij dat lastige vak?
  • Heb jij behoefte aan hulp bij het plannen van huiswerk?
  • Ben jij op zoek naar persoonlijke ondersteuning?

Dan is huiswerkbegeleiding de ideale oplossing. Wij bieden begeleiding bij het schoolwerk. Daarbij staat persoonlijke, positieve aandacht voor iedere leerling voorop. Omdat wij erin geloven dat iedere leerling uniek is gaan wij vooraf eerst in gesprek met elkaar. In dit gesprek stellen wij vast wat jou motiveert en wat jouw doel is. We kijken naar de huidige studievaardigheden en waar we nog aan kunnen werken. Samen stellen we een persoonlijk plan van aanpak op.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Doordat je werkt in kleine groepjes, kunnen de begeleiders al jouw vragen beantwoorden. Dit betreft niet enkel je huiswerk. Je kunt jezelf ook laten overhoren of hulp vragen met het maken van een efficiënte, realistische planning. Het doel is dat jij leervaardigheden aanleert waar je je leven lang plezier van hebt én uiteindelijk zelfstandig verder kunt gaan in je loopbaan carrière.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.