Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Breukelen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Breukelen?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Breukelen omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Persoonlijke aanpak van Lyceo

  • Kan jij wel wat uitleg begrijpen bij dat lastige vak?
  • Heb jij behoefte aan hulp bij het plannen van huiswerk?
  • Ben jij op zoek naar persoonlijke ondersteuning?

Dan is huiswerkbegeleiding de ideale oplossing. Wij bieden begeleiding bij het schoolwerk. Daarbij staat persoonlijke, positieve aandacht voor iedere leerling voorop. Omdat wij erin geloven dat iedere leerling uniek is gaan wij vooraf eerst in gesprek met elkaar. In dit gesprek stellen wij vast wat jou motiveert en wat jouw doel is. We kijken naar de huidige studievaardigheden en waar we nog aan kunnen werken. Samen stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. 

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Minder stress en betere cijfers, dat wil toch iedereen? Met huiswerkbegeleiding wordt het mogelijk. Doordat je werkt in kleine groepjes, kunnen de begeleiders al jouw vragen beantwoorden. Dit betreft niet enkel je huiswerk. Je kunt jezelf ook laten overhoren of hulp vragen met het maken van een efficiënte, realistische planning. Het doel is dat jij leervaardigheden aanleert waar je je leven lang plezier van hebt én uiteindelijk zelfstandig verder kunt gaan in je loopbaan carrière.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Breukelen en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Breukelen en omgeving aan. Tevens hebben wij in de omgeving van Breukelen verschillende zelfstandige vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt om na je laatste les langs te komen. Zo zijn wij in Breukelen bereikbaar voor leerlingen uit de buurt Broeckland. Woon jij net buiten Breukelen? Zoals in Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwersluis of Kockengen? Ook dan kun je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met openbaar vervoer of de fiets. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie