Lyceo Woerden – Kalsbeek College

Kalsbeek College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Kalsbeek College, locatie Schilderspark, kunnen leerlingen van het Schilderspark terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. De Lyceo-vestiging bevindt zich in de school, in het brugklasgebouw. Je gaat na je gewone lesrooster meteen naar ons toe voor je begeleiding. We zijn geopend tussen 14.30 en 18.00 uur.

Nick Weijers

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Nick Weijers en ik ben de vestigingscoördinator bij Lyceo op de Rientjes Mavo in Maarssen. Op mijn vestiging vind ik het welzijn van de leerling erg belangrijk. Het doel is dat iedere leerling aan het eind van de dag met een voldaan gevoel naar huis gaat. Dit gevoel komt natuurlijk doordat ze hun huiswerk af hebben, maar niet alleen daarom; ook omdat de leerlingen met hulp van onze betrokken begeleiders weten dat ze de stof goed snappen, de studievaardigheden leren om zelfstandiger te worden en daarnaast ook een fijne middag hebben gehad!

  • Lyceo Woerden – Kalsbeek College
  • Jozef Israëlslaan 56
  • 3443CT Woerden
  • Nick Weijers
  • Vestigingscoördinator
+31630410819

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Woerden

Goed contact met jou en je ouders vinden we belangrijk. Een voordeel van onze locatie binnen de school is dat wij korte lijntjes hebben met docenten, mentoren en het zorgteam. Zo kunnen we samenwerken om de begeleiding te optimaliseren en af te stemmen op de individuele behoeften van iedere leerling. De getrainde begeleiders helpen je graag met plannen, het leren en maken van huiswerk of lastige vakken. Wij werken met kleine groepjes en zorgen dat de leerlingen zoveel mogelijk verspreid zijn over de lokalen die wij ter beschikking hebben. Zo creëren we een rustige omgeving die je de mogelijkheid biedt om je goed op je werk te concentreren. In samenspraak met je ouders worden doelen gesteld, waar in de begeleiding aan gewerkt wordt. Samen werken we aan de groei tot zelfstandigheid. Bij Lyceo op het Kalsbeek College kan je direct na schooltijd bij ons terecht met je schoolwerk, zodat je thuis kan ontspannen. Heb je vragen? Neem gerust contact op, telefonisch of per e-mail.

Op deze vestiging in Woerden kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Lyceo biedt je vijf middagen in de week hulp bij het plannen, maken, uitleggen en overhoren van het huiswerk. Daarnaast besteden we aandacht aan studievaardigheden, agendagebruik, het maken van verslagen en het evalueren van behaalde cijfers. Met vragen kan je altijd terecht bij de begeleiders of de vestigingscoördinator, daar zijn ze voor! Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Er wordt ook gewerkt aan de persoonlijke doelen van de leerling. Dat kan variëren van het behalen van betere resultaten, tot het zorgen voor meer rust door een betere planning. Daarnaast is voor iedere leerling het doel om uiteindelijk zelfstandig te leren werken.

Bijles

Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding op maat? Bijles bij Lyceo op het Kalsbeek College gaat je helpen! Bij onze ervaren begeleiders kan je met al je vragen terecht. Je krijgt vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleidingen, in een ontspannen sfeer. Zo groeit je zelfvertrouwen en kunnen je schoolprestaties enorm verbeteren!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie