Examentraining Wassenaar

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Wassenaar?

Het examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil jouw kind extra goed voorbereid zijn op de examens? Of kan hij of zij meer zekerheid over bepaalde examenvakken gebruiken? Met een examentraining in Wassenaar krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Wij bieden examentraining in alle weekenden & schoolvakanties voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Tijdens een examentraining in Wassenaar worden leerlingen in kleine groepen klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 of 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. Onze trainers lopen de examenstof stapsgewijs door en leren jouw kind tips & tricks. Ook helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken, zo krijg je snel alle stof onder de knie.

Waar vind je examentraining in de regio van Wassenaar?

De examentraining vestiging van Lyceo Wassenaar bevindt zich in de Langstraat op nummer 11. Het ligt midden in het centrum van Wassenaar, tussen alle basis- en middelbare scholen in. Ook vind je hier in de buurt het atractiepark Duinrell en zwembad en Het Sterrenbad. Deze vestiging is ook goed te bereiken met de auto vanuit Voorschoten, Voorburg, Leidschendam of Katwijk aan Zee.

Waarom een Lyceo examentraining in Wassenaar?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij leerlingen en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. We ontwikkelen, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, innovatief en onafhankelijk lesmateriaal dat elk jaar wordt vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor tot  0,9 punt hoger op je (eind)examen
  • Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
  • Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle vakken & alle niveaus
  • In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Op een makkelijke manier voor je examens oefenen? Lyceo Examen Oefenen is via oefenen.lyceo.nl beschikbaar en als app in de Google Playstore of Apple Store! De oefenopgaven zijn opgezet door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen. Vind hier de apps.

Lyceo Samenvatting

Je kunt natuurlijk zelf een samenvatting maken. Dit kost alleen best veel tijd en weet je niet precies welke onderwerpen belangrijk zijn en welke niet. Heb je weinig tijd of ben je bang dat je misschien wel belangrijke informatie vergeet op te schrijven? Koop dan een Lyceo Samenvatting.

Examencheck

Met de gratis examencheck van Lyceo kom je er door middel van 10 vragen achter hoe goed jij de stof van een bepaald vak beheerst en waar je nog extra aandacht aan moet besteden. Er zijn vragen voor ieder vak en op alle niveaus.

Lyceo Examens

Kijk ook eens bij de blogs op de site voor meer informatie over hoe je het beste kan omgaan met examenstress en hoe jij je het beste kan voorbereiden. Ook hebben we speciale pagina’s vol met tips op onze site voor tijdens het leren van vakken.