Examentraining Wassenaar

Examentraining volgen in Wassenaar? Ook in Wassenaar kun je terecht om een examentraining te volgen, het gehele jaar door.

Examentraining Wassenaar

Lyceo heeft ook in het prachtige Wassenaar een locatie tot haar beschikking waar examentrainingen in alle vakken aangeboden worden, voor leerlingen van zowel vmbo, havo als vwo niveau. Deze locatie staat bekend om een ongedwongen, professionele maar gezellige werksfeer waar rustig gewerkt kan worden.

Hieronder zie je op welke locatie in Wassenaar we examentraining aanbieden.

  • Duur

    2 of 3 dagen

  • Prijs

    van €265,- tot €356,-

  • Locaties

    Door heel Nederland

Bezig met laden...

examentraining Wassenaar

Examentraining in Wassenaar: een goede optie voor betere cijfers!

Het examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat! Samen met jou lopen onze deskundige trainers de examenstof in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) stapsgewijs door. Daarnaast leren zij tips & tricks en helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken. Lyceo traint in kleine groepen en maakt gebruik van eigen lesmateriaal.

Slagen doe je samen met Lyceo!

Examentraining Wassenaar

Wil je gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Heb je een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zelfvertrouwen je examen in? Dan is het volgen van een examentraining een goede keuze!