Examentraining Delft

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Delft?

Je examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining in Delft krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Wij bieden examentraining in alle weekenden & schoolvakanties voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Tijdens een examentraining in Delft worden leerlingen in een groepje klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt 2 dagen en verloopt volgens een vast programma. Onze trainers lopen de examenstof stapsgewijs door, leren jou een aantal tips & tricks en helpen je bij het maken van verschillende vraagstukken zodat je de examenstof goed komt te beheersen.

Waarom een Lyceo examentraining in Delft?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij leerlingen en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. We ontwikkelen, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, innovatief en onafhankelijk lesmateriaal dat elk jaar wordt vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger op je (eind)examen
  • Persoonlijke aandacht tijdens de training
  • Beter zelfbeeld en groter zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de stof
  • Door heel Nederland
  • Alle vakken & alle niveaus
  • In alle weekenden & schoolvakanties