Examentraining Hilversum

Examentraining volgen in Hilversum? Ook in Hilversum kun je terecht om een examentraining te volgen, het gehele jaar door. In de weekenden en in alle schoolvakanties. De meeste leerlingen die naar onze locatie in Hilversum komen uit de buurt om een examentraining te volgen. Zo komen ze uit Hilversum en uit omliggende dorpen en steden in het Gooi.

Examentraining Hilversum: alle vakken en elk niveau

Lyceo biedt op de locatie in Hilversum examentrainingen in alle vakken aan, voor leerlingen van zowel vmbo, havo als vwo niveau. Op deze locatie heerst een gezellige, ongedwongen werksfeer.

Hieronder zie je op welke locatie in Hilversum we examentraining aanbieden.

  • Duur

    2 of 3 dagen

  • Prijs

    van €265,- tot €356,-

  • Locaties

    Door heel Nederland

Bezig met laden...

examentraining HilversumExamentraining in Hilversum: een goede optie voor betere cijfers!

Het examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat. Samen met een leerling lopen deskundige trainers de examenstof in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) stapsgewijs door. Daarnaast leren zij tips & tricks en helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken. Lyceo traint in kleine groepen en maakt gebruik van eigen lesmateriaal.

Slagen doe je samen met Lyceo!

Examentraining Hilversum

Gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.