Examens oefenen? Examenoverzicht voor alle vakken!

Het oefenen van examens kan je heel goed helpen! Hieronder vind je een examenoverzicht met alle oude examens voor elk vak en elk niveau. Slim: Oefen niet alleen examens, maar kijk ook eens bij alle Examentips en -tricks per vak en de filmpjes met leertips voor alle vakken op ons Youtube kanaal Lyceo Legt uit. Moeite met het onthouden van formules, rijtjes, jaartallen en al dat soort zaken? Ezelsbruggetje.nl helpt jou deze weetjes te onthouden!

 

Examens Natuurkunde

Natuurkunde_vakicoon Natuurkunde probeert de wereld te beschrijven. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Natuurkunde 

 

Examens Scheikunde

scheikunde_vakicoon Scheikunde beschrijft de reacties tussen stoffen. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens scheikunde 

 

Examens Wiskunde A

WiskundeA_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Wiskunde A 

 

Examens Wiskunde B

WiskundeB_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Wiskunde B 

 

Examens Wiskunde C

wiskundeC_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens wiskunde C

 

Examens Biologie

Biologie_vakicoon Biologie beschrijft de levende natuur waarin wij leven. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Biologie

 

Examens Economie

Economie_vakicoon Economie beschrijft de werking van de economie. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Economie

 

Examens Engels

Engels_vakicoon Engels is de grootste wereldtaal. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Engels

 

Examens Nederlands

Nederlands_vakicoon Nederlands onze moedertaal. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Nederlands

 

Examens Frans

Frans_vakicoon Frans is één van de talen waarin je examen kan doen. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Frans 

 

Examens Duits

Duits_vakicoon Duits is één van de talen waarin je examen kan doen. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Duits

 

Examens Geschiedenis

Geschiedenis_vakicoon Geschiedenis is gebaseerd op een grote diversiteit aan bronnen. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Geschiedenis

 

Examens Aardrijkskunde

Aardrijkskunde_vakicoon Aardrijkskunde, het schoolvak over plaatsen, landen en zeeën. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Aardrijkskunde

 

Examens Nask-1

Natuur- en scheikunde voor het vmbo.Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Nask-1

 

Examens Nask-2

Natuur- en scheikunde voor het vmbo. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief uitwerkingen.
Examens Nask-2

 

Examens Wiskunde

wiskunde_vakicoon Wiskunde voor het vmbo. Kijk hier voor de examens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Examens Wiskunde