Examentraining Breda

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Breda?

Wil jouw kind vol zelfvertrouwen de examens? Dan is een examentraining van Lyceo de perfecte hulp! Met een examentraining in Breda krijgt je meer zelfvertrouwen en werkt jouw kind samen met onze begeleiders aan het beste resultaat.

Wij bieden examentraining in alle weekenden & schoolvakanties voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek de examentrainingen direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Tijdens een examentraining in Breda worden leerlingen in een groepje klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt 2 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. Onze trainers lopen de examenstof stapsgewijs door, leren jouw kind tips & tricks en helpen bij het maken van verschillende vraagstukken zodat hij of zij alle stof goed onder de knie krijgt.

Waar vind je examentraining in de regio van Breda?

In Breda worden onze examentrainingen gegeven op de Lyceo locatie op de  Markendaalseweg, midden in het centrum. Met de bushalte ‘Centrum’ op enkel 150 meter afstand is deze locatie ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Daarnaast ligt het kloppend hart van Breda, de Grote Markt, op steenworp afstand. Kom je uit Etten-Leur, Oosterhout of Zevenbergen, dan is deze locatie ook voor jou goed te bereiken. In dit pand wordt overigens ook huiswerkbegeleiding en bijles gegeven, dus misschien ben je er al wel eens geweest!

Waarom een Lyceo examentraining in Breda?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij leerlingen en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. We ontwikkelen, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, innovatief en onafhankelijk lesmateriaal dat elk jaar wordt vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger op je (eind)examen
  • Veel persoonlijke aandacht tijdens de training
  • Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle vakken & alle niveaus
  • In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Examen Oefenen vergroot je de kans op succes tijdens het centraal examen. Elk examenvak is opgedeeld in de bekende examendomeinen. Per domein vind je een of meer onderwerpen. Bij deze onderwerpen vind je uitlegfilmpjes, aanvullende theorie en oefenopgaven. Ieder vak wordt afgesloten met een eindtoets. Bij elke vraag van de oefenopgaven en eindtoets krijg je uitgebreide feedback op jouw gegeven antwoord. Zo weet je precies welke onderwerpen nog extra aandacht nodig hebben. Lees er hier meer over.

Lyceo Samenvatting

Met een Lyceo Samenvatting heb je de belangrijkste informatie van één vak op een overzichtelijke manier samengevat. Of je nu moeite had met het volgen van online onderwijs, veel lessen miste of net iets te vaak dromerig uit het raam staarde: met een goede, professionele samenvatting is leren voor het eindexamen haalbaar en behapbaar. Je ziet in de Lyceo samenvattingen precies welke stof belangrijk is en wat je voor een vak moet leren. En dat bespaart, in een toch al spannende periode, veel tijd en stress. Bekijk hier alle samenvattingen.

Examencheck

Wil jij erachter komen of je de examenstof al beheerst? Doe de gratis Lyceo examencheck. Door vragen te beantwoorden kom je erachter hoe goed jij de stof kent. Er zijn vragen voor elk niveau en voor ieder vak. Het is gratis en gemakkelijk te doen via je mobiel.

Lyceo Examens

Op onze site staan blogs over hoe je het beste kan omgaan met examenstress en waar je tijdens de examens op moet letten. Daarnaast kun je jezelf nog beter voorbereiden met tips per vak. Deze vind je hier.