Examentraining Zwolle

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Zwolle?

Heeft jouw kind behoefte aan extra begeleiding bij de voorbereidingen van de examens? Omdat hij of zij bijvoorbeeld moeite heeft met bepaalde vakken. Of omdat jouw kind gewoon goed voorbereid de examens in wilt gaan. Dan biedt Lyceo een examentraining in Zwolle. Met een Lyceo examentraining in Zwolle scoor je gemiddeld 0,9 punt hoger op je eindexamen.

We bieden examentrainingen in alle weekenden & schoolvakanties. Boek nu direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Met een Lyceo examentraining in Zwolle wordt jouw kind in 2 of 3 dagen klaargestoomd voor je examens. Het aantal dagen is afhankelijk van het betreffende vak. Tijdens de intensieve training in kleine groepen, geeft de trainer extra uitleg over de lesstof en gaan ze aan de slag met examenopgaven. We werken hierbij volgens een vaste structuur. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Waar vind je examentraining in Zwolle?

In zwolle hebben wij 2 vestigingen waar examentraining wordt gegegven. Één ligt op de Burgemeester Drijbersingel en de ander bevindt zich in het Meander College op Dobbe 37. De eerste bevindt zich bij de Achtergracht met aan de overkant van het water Theather de Spiegel. Deze locatie bevindt zich dichtbij de binnenstad van Zwolle. Deze locatie bevindt zich dichtbij station Zwolle. Hierdoor is deze ook gemakkelijk te bereiken vanuit Hattem, Wezep, Meppel, Staphorst of Dalfsen.

Waarom een Lyceo examentraining in Zwolle?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt, voor het vijfde jaar op rij, uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij jouw kind en kunnen hen daardoor goed inspireren en motiveren. Tijdens de examentrainingen werken we met ons eigen, unieke lesmateriaal dat we samen met hogescholen en universiteiten ontwikkelen. Onze examenbundels worden elk jaar geheel vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

• Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger op je (eind)examen
• Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
• Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
• Stevigere grip op de lesstof
• Altijd bij jou in de buurt
• Alle vakken & alle niveaus
• In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Examen Oefenen verhoog je de kans op een goed resultaat tijdens het centraal examen. Door thuis te oefenen met opdrachten, gemaakt door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen, zul je beter in staat zijn om de onderwerpen en vragen van het examen te herkennen en deze te beantwoorden. Hierdoor zal je beter voorbereid zijn op het centraal examen. Ga hier direct aan de slag.

Lyceo Samenvatting

Met een Lyceo Samenvatting beschik je over de kernpunten van een vak op een overzichtelijke manier. Hierdoor is het eenvoudiger om de examenstof te begrijpen en door te nemen. De samenvatting is de perfecte ondersteuning bij de examenvoorbereiding. Elke samenvatting bevat uitsluitend de informatie die je voor het examen moet weten. Je vindt de samenvattingen hier.

Examencheck

Wil je je examen kennis checken? Doe de gratis Lyceo examencheck en ontdek hoe goed je de stof beheerst. Door middel van een tiental vragen op je mobiel krijg je inzicht in welke onderdelen je nog niet beheerst.

Lyceo Examens

Wil je meer informatie over de eindexamens en hoe je die het beste kan voorbereiden? Klik dan hier. Ook kun je op onze site terecht voor tips over alle vakken, zodat je je nog beter kan voorbereiden