Examentraining Amersfoort

Examentraining volgen in Amersfoort? Met de examentraining van Lyceo bereid jij je optimaal voor op je examens. Ook in Amersfoort organiseren wij examentrainingen voor leerlingen in de laatste klassen van de middelbare school.

In de regio Amersfoort zijn er ongeveer 12.500 middelbare scholieren. Een groot deel daarvan doet dit jaar examen. Zowel leerlingen van vmbo, havo en vwo niveau kunnen een examentraining op één of meerdere locaties in Amersfoort volgen. Wij zorgen altijd voor rustige werkplekken, een gezellige sfeer en deskundige begeleiding.

Hieronder zie je op welke locatie in Amersfoort we examentraining aanbieden

  • Duur

    2 of 3 dagen

  • Prijs

    Van €265 tot €356,-

  • Locaties

    Door heel Nederland

Bezig met laden...

Examentraining Amersfoort: persoonlijke begeleiding staat centraal

De zorgvuldig opgeleide examentrainers van Lyceo stomen je in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) klaar voor je examens. Lyceo traint in kleine groepen. De trainers lopen de examenstof stapsgewijs door, leren jou tips & tricks en helpen je bij het maken van verschillende vraagstukken. Lyceo maakt gebruik van eigen lesmateriaal.

Slagen doe je samen met Lyceo!

Examentraining Amersfoort

Je examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Samen werken wij aan het beste resultaat! Gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.