Examentraining Amersfoort

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Amersfoort?

Het examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil jouw kind extra goed voorbereid zijn op de examens of meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining in Amersfoort krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Wij bieden examentraining in alle weekenden & schoolvakanties voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Tijdens een examentraining in Amersfoort worden leerlingen in kleine groepen klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 of 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. Onze trainers lopen de examenstof stapsgewijs door, geven tips & tricks en helpen bij het maken van verschillende vraagstukken zodat jouw kind alle stof snel beheerst.

Waar vind je examentraining in de regio van Amersfoort?

In Amersfoort worden de examentrainingen gegeven op de Utrechtseweg aan de Stadsring. Deze locatie is goed te bereiken met de trein, bus of fiets. Het ligt centraal op enkele minuten lopen van station Amersfoort Centraal. De locatie bevindt zich vlakbij het centrum in de Zonnehof buurt, naast Bloemweg, Grote Haag en Stadhuisplein. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Centrum Amersfoort. Makkelijk te bereiken dus als je uit Soest, Hoogland, Hooglanderveen, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk of Baarn komt.

Waarom een Lyceo examentraining in Amersfoort?

Onze Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij leerlingen. Daardoor kunnen ze jou goed inspireren en motiveren. We ontwikkelen innovatief en onafhankelijk lesmateriaal dat elk jaar wordt vernieuwd en aangepast. Dit doen wij in samenwerking met hogescholen en universiteiten.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger op je (eind)examen
  • Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
  • Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle vakken & alle niveaus
  • In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Examen Oefenen kun je thuis extra oefenen met opgaven. Deze opgaven zijn opgezet door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen. De oefenopgaven sluiten volledig aan op het centraal examen. Je herkent hierdoor de onderwerpen en vragen beter en kunt ze ook beter beantwoorden. Zo ben je beter voorbereid op het centraal examen. Klaar om te oefenen? Klik hier!

Lyceo Samenvatting

In een Lyceo Samenvatting vind je de belangrijkste informatie van één vak overzichtelijk bij elkaar. Hierdoor is het makkelijker om de examenonderwerpen te bekijken en te begrijpen. Een samenvatting is de perfecte hulp bij de voorbereiding voor het schoolexamen. Elk boekje bevat precies de informatie die je moet weten voor het examen. Kijk hier welke samenvattingen er bij zitten!

Examencheck

Check je examen kennis gratis! Doe de Lyceo examencheck en ontdek hoe goed jij de stof voor je (school)examens beheerst. Door middel van 10 vragen krijg je inzicht in welke onderwerpen meer aandacht nodig hebben. Er zijn vragen voor elk niveau en voor ieder vak. Het is gratis en gemakkelijk te doen via je mobiel.

Lyceo Examens

Hier vind je meer informatie over het voorbereiden van examens. En lees je hoe je je examens het beste kan aanpakken. Ook kun je op onze site terecht voor tips over alle vakken.