Examentraining Dordrecht

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Dordrecht?

Het examenjaar is een ontzettend spannend jaar. Het kan zijn dat jouw kind moeite heeft met bepaalde vakken. Of dat hij of zij met meer zekerheid de examens in wilt gaan. Een Lyceo examentraining in Dordrecht is hiervoor de uitkomst.

De examentrainingen vinden plaats in alle weekenden & schoolvakanties. Boek nu direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Met een Lyceo examentraining in Dordrecht wordt jouw kind in 2 dagen klaargestoomd voor de examens. Tijdens de intensieve training in een groepje, geeft de trainer extra uitleg over de lesstof en gaan ze samen aan de slag met examenopgaven. We werken hierbij volgens een vaste structuur. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Waar vind je examentraining in de Regio van Dordrecht?

In de binnenstad van Dordrecht worden de examentrainingen gegeven op een Lyceo locatie aan de Singel. De vestiging bevindt zich vlakbij station Dordrecht. Onze vestiging is door de centrale plek goed bereikbaar voor leerlingen van verschillende scholen. Zit jouw kind bijvoorbeeld op Het Johan de Witt-gymnasium of het Wartburg College? Dan ben je binnen 10 minuten fietsen bij ons aanwezig. Voor mensen uit de omliggende plaatsen Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht of Sliedrecht is deze vestiging ook goed te bereiken.

Waarom een Lyceo examentraining in Dordrecht?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij de leerling en kunnen je daardoor goed inspireren en motiveren. Tijdens de examentrainingen werken we met ons eigen, unieke lesmateriaal dat we samen met hogescholen en universiteiten ontwikkelen. Onze examenbundels worden elk jaar geheel vernieuwd en verbeterd.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

• Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger op je (eind)examen
• Persoonlijke aandacht tijdens de training
• Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
• Stevigere grip op de lesstof
• Altijd bij jou in de buurt
• Alle vakken & alle niveaus
• In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Lyceo Examen Oefenen bereid je je effectief voor op het centraal examen. Onze digitale leeromgeving biedt toegang tot uitlegfilmpjes, uitgebreide theorie, praktische oefeningen en een afsluitende eindtoets. We maken het graag nog makkelijker, want Lyceo Examen Oefenen is beschikbaar als app in de Google Playstore of Apple Store! Je kunt natuurlijk ook gewoon via oefenen.lyceo.nl naar het platform. Klik hier voor meer informatie.

Lyceo Samenvatting

In de Lyceo samenvattingen staat alle essentiële stof op een overzichtelijke manier samengevat. Hierdoor weet je precies wat belangrijk is voor het examen en hoef je niet zelf urenlang een tijd te steken in een samenvatting. Klik hier om alle samenvattingen te bekijken.

Examencheck

De Lyceo examencheck vragen zijn gratis en gemakkelijk via je mobiel in te vullen. Ontdek door middel van een tiental vragen hoe goed jij de stof beheerst en waar je nog extra aandacht aan moet besteden.

Lyceo Examens

Kijk ook eens bij de blogs op onze site voor meer informatie over hoe je het beste kan omgaan met examenstress en hoe jij je het beste kan voorbereiden. Ook hebben we speciale pagina’s vol met tips op de site voor het leren van vakken. Hier vind je ook links naar video’s met tips voor specifieke vakken.