Examentraining Dordrecht

Examentraining volgen in Dordrecht? Lyceo biedt in Dordrecht op een locatie midden in het centrum examentrainingen aan, het gehele jaar door. Een examentraining van Lyceo bereidt je optimaal voor op je eindexamens.

Examentraining Dordrecht

Op onze locatie in Dordrecht worden examentrainingen gegeven in alle vakken, voor zowel leerlingen van vmbo, havo als vwo niveau. In 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) stomen onze opgeleide examentrainers van Lyceo je klaar voor je examens. Samen behandel je alle examenstof. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om vragen over de stof te beantwoorden.

Hieronder zie je op welk adres we in Dordrecht examentraining aanbieden.

  • Duur

    2 of 3 dagen

  • Prijs

    van €265,- tot €356,-

  • Locaties

    Door heel Nederland

Bezig met laden...

examentraining Dordrecht

Examentraining volgen in Dordrecht?

Er wordt getraind in kleine groepen. Deskundige trainers lopen samen met jou de examenstof stapsgewijs door. Daarnaast leren zij je tips & tricks en helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken. Lyceo maakt gebruik van eigen lesmateriaal.

Slagen doe je samen met Lyceo!

Examentraining Dordrecht

Wil je gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Heb je soms een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.