Examentraining Aardrijkskunde volgen?

Examentraining geven is ons vak: gemiddeld 0,9 punt hoger op je eindcijfer

Met de examentraining aardrijkskunde van Lyceo bereid jij je optimaal voor op jouw (eind)examen. De examentrainingen van Lyceo zijn als enige in Nederland bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen aardrijkskunde worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren begeleiders. De houding en kennis van onze trainers worden door hun leerlingen met een gemiddeld cijfer van een 8,3 beoordeeld: een cijfer waar we trots op zijn.

Boek een examentraining                         Bekijk het onderzoek

Op een Lyceo Examentraining aardrijkskunde behandel je alle belangrijke examenstof

Een examentraining aardrijkskunde duurt twee dagen. In deze dagen nemen we alle examenstof door, tot je alles onder de knie hebt. Daarnaast gaan we samen aan de slag met oefenexamens en nemen we volgens een stappenplan de opdrachten door. Want hoe kun je de vragen zo goed mogelijk beantwoorden? Daar hebben een speciaal stappenplan voor ontwikkeld, het GOAARD stappenplan, specifiek voor aardrijkskunde examentrainingen. Tijdens de trainingen krijg je een lijst met de belangrijkste begrippen en hun betekenis erachter, die je voor je examen moet kennen en bij ons leert toe te passen. Voor het VMBO examen is topografie is een belangrijk onderdeel, dus hier besteden we zeker aandacht aan tijdens deze trainingen. Dit doen we door je een overzicht te geven van de provincies, belangrijke plaatsen en wateren van Nederland en belangrijke landen plaatsen, wateren en gebergtes in Europa en de wereld. Zo zorgen we er samen voor dat jij helemaal voorbereid bent op jouw examen aardrijkskunde en je vol vertrouwen het gymlokaal kunt betreden.

Examentraining aardrijkskunde volgen waar en wanneer jou dat uitkomt!

Examentrainingen aardrijkskunde biedt Lyceo aan op verschillende plekken in het land. Zo kun je een examentraining aardrijkskunde volgen in o.a. AmersfoortBreukelen, Delft, Den HaagDordrecht, HaarlemHilversum, Leiden, Nijmegen, RotterdamUtrecht en nog veel meer locaties. De trainingen aardrijkskunde worden gegeven in alle weekenden en alle schoolvakanties: jij kiest een moment wanneer het jou uitkomt.

Benieuwd hoe onze trainers lesgeven? Bekijk de tip aardrijkskunde van één van onze examentrainers!

Waarom een examentraining van Lyceo?

  • Gemiddeld 0.9 punt hoger op je eindexamen
  • Zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Steviger grip op de lesstof
  • Elk weekend en alle schoolvakanties
  • Altijd in de buurt

Hulp bij het leren

Lyceo Examen Oefenen
Met Examen Oefenen herhaal je wat je tijdens de Lyceo examentraining leert, kun je thuis extra oefenen en weet je nóg beter wat je tijdens het centraal examen kunt verwachten. Hierdoor kun je tijdens het centraal examen onderwerpen en vragen makkelijker herkennen en ben je beter in staat de opgaven te beantwoorden.

Lyceo Samenvatting
Lyceo Samenvatting is een handig en compact boekje met de volledige samenvatting van de theorie voor het centraal examen, aangevuld met voorbeelden en hulpmiddelen zoals begrippen- en woordenlijsten. Je kunt Lyceo Samenvatting als aanvulling op een examentraining aanschaffen of los bestellen. De boekjes zijn verkrijgbaar voor alle vakken op het vmbo-tl, de havo en het vwo. Zo ben jij écht goed voorbereid op je eindexamens.

Lyceo Examencheck 
Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Doe de Lyceo examencheck! Door middel van korte 10 vragen weet je of je de stof goed beheerst. Gewoon via je mobiel. Handig toch?

Lyceo Legt Uit 
Lyceo legt uit: elke week posten wij filmpjes van onze toptrainers, van alle vakken en alle niveaus! Van molrekenen tot het moessonklimaat en van drogredenen tot het herleiden van formules. Abonneer je dus snel op ons kanaal om niets te missen: Naar ons kanaal

Ezelsbruggetje.nl
Met ezelsbruggetjes wordt huiswerk maken een stuk leuker en gemakkelijker! Met een handig ezelsbruggetje vergeet je nooit meer belangrijke rijtjes of formules.

Oefenexamens 
Het oefenen van examens kan je heel goed helpen! Bij ons vind je oefenexamens voor elk vak en elk niveau.

Meld je voor jouw examentraining aardrijkskunde aan!

Examentraining aardrijkskunde volgen op een Lyceo-vestiging bij jou in de buurt? Dat kan!

Meld je aan voor een examentraining aardrijkskunde

Onze examentrainingen

Benieuwd naar een examentraining van Lyceo? Bekijk hier de video!

 

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie