Lyceo Groningen – Montessori Lyceum

Montessori Lyceum – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

De begeleiding van Lyceo voor leerlingen van het Montessori Lyceum Groningen wordt verzorgd op de locatie aan de Helper Brink. Hierdoor kunnen onze leerlingen na hun laatste les meteen aansluiten in de huiswerkbegeleiding of klaar gaan zitten voor hun bijles op maat. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Jeroen Baars

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Jeroen Baars en ik ben coördinator bij de Lyceo-vestiging van het Montessori Lyceum Groningen. Door mijn ervaring in het voortgezet onderwijs heb ik geleerd dat iedere leerling een eigen leerstijl heeft. Bij Lyceo helpen we leerlingen bij het vinden en toepassen van hun eigen leerstijl, net als het creëren van hun ideale leerklimaat. Hier profiteren ze hun hele lerende leven van!

  • Lyceo Groningen – Montessori Lyceum
  • Helper Brink 30
  • 9722EP Groningen
  • Jeroen Baars
  • Vestigingscoördinator
+31613727529

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Groningen

We kijken naar wat jij nodig hebt om tot de beste leerstijl voor jou te komen. Immers, jouw manier van leren is anders dan die van je klasgenoten. Wij zijn dagelijks op school aanwezig en houden nauw contact met je mentor, docenten en andere contactpersonen. Op die manier werken we samen met de school om jouw leerprestaties te verbeteren.

Iedere dag kun je na schooltijd bij ons aan de slag met je huiswerk. Doordat je hier efficiënt leert te werken, heb je de avonden en weekends vaak vrij van huiswerk. Zo hou je dus meer tijd over om te sporten of leuke dingen te doen. Ben je benieuwd? Spreek Jeroen eens aan, bel of stuur een e-mail.

Huiswerkbegeleiding

Bij de huiswerkbegeleiding van Lyceo kun je na schooltijd terecht in onze lokalen om in een rustige omgeving te werken aan je leer- en maakwerk. Onze jonge en deskundige begeleiders helpen je bij het maken van een planning en bij de andere onderdelen van onze Lyceo Leren Leren-methode. Door het leerwerk te overhoren en het maakwerk te controleren, zorgen zij ervoor dat je met een zeker gevoel je toetsen in gaat. Omdat je op school al veel met je huiswerk bezig bent geweest, zul je thuis minder stress hebben en meer tijd om leuke dingen te doen.

Bijles

Heb je moeite met één specifiek vak, heb je een aantal lessen gemist, of is er een andere reden om meer tijd aan een specifiek vak te besteden? Tijdens de bijlessen van Lyceo ga je met een deskundige begeleider 1-op-1 aan de slag met jouw vak. De focus ligt hier vooral op de lesstof. In een ontspannen setting zonder afleiding mag jij de begeleider alle mogelijke vragen stellen. Daarnaast geven zij tips en tricks voor het maken en leren van de stof. Met bijles kunnen je cijfers verbeteren, zal je zelfvertrouwen groeien en worden de moeilijke vakken weer leuk!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie