Lyceo Groningen – CSG Augustinus

Groningen – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het CSG Augustinus in Groningen biedt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles aan. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij jou het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Babette Vedder

Vestigingsmanager

Mijn naam is Babette Vedder en ik ben werkzaam als Vestigingsmanager bij Lyceo op CSG Augustinus in Groningen. In de middagen begeleid ik samen met een team van huiswerk- en bijlesbegeleiders, leerlingen met het maken van hun huiswerk en het verbeteren van hun studievaardigheden. Door mijn opleiding aan de Pabo weet ik hoe belangrijk het is om leerlingen persoonlijke aandacht te geven, ook tijdens hun leerproces. Daarnaast streef ik naar een nauw contact met ouders, mentoren en andere betrokkenen, om het maximale uit iedere leerling te halen!

 • Lyceo Groningen – CSG Augustinus
 • Admiraal de Ruyterlaan 37
 • 9726GP Groningen
 • Babette Vedder
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Groningen

Bij de start van het traject worden er persoonlijke doelen opgesteld samen met jou en je ouders. Tijdens de huiswerkbegeleiding ga je met deze doelen aan de slag. Tussentijds worden de doelen geëvalueerd en indien nodig bijgesteld. Hierbij staat jouw ontwikkeling voorop!

We maken voor de huiswerkbegeleiding gebruik van een ruim lokaal waardoor je rustig kunt werken zonder gestoord te worden. Voor de bijlessen en eventueel gesprekken wordt er gebruik gemaakt van andere lokalen of gespreksruimtes in de school.

Het team van Lyceo Groningen bestaat uit enthousiaste begeleiders met elk hun eigen kwaliteiten. Door de verschillende achtergrond van de begeleiders is er veel kennis en ervaring aanwezig in het team. Samen met jou wordt er gewerkt aan het plannen en structureren van je leerwerk zodat je overzicht en rust ervaart. Door deze vaardigheden te oefenen word je zelfstandiger en vergroten we je zelfvertrouwen. Voor vragen of een gesprekje kun je altijd bij hen terecht. De Vestigingsmanager leidt het team en de vestiging en onderhoudt contact met de mentoren en andere betrokkenen binnen de school.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Het plannen, structureren en leren van je huiswerk kan een hele opgave zijn. Lyceo kan je hierbij helpen. Als je bij ons komt voor huiswerkbegeleiding helpen we je bij het maken van een planning voor je huiswerk. Zo krijg je een goed overzicht over je maak- en leerwerk en ga je op een ontspannen manier met je huiswerk bezig. Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo in Groningen wordt er gewerkt in kleine groepen waardoor de begeleiders veel tijd en aandacht voor je hebben. Zij geven je ook uitleg over bepaalde thema’s en overhoren je leerwerk. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken we met behulp van een plan aan je zelfstandigheid zodat het plannen en leren steeds makkelijker wordt. Je ouders kunnen je vorderingen thuis bekijken via het leerlingvolgsysteem.

  Bijles

  Heb je moeite met een bepaald vak en wil je je kennis daarover bijspijkeren? Lyceo kan je hierbij helpen. Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding van een begeleider voor een vak waar je moeite mee hebt. Tijdens dit uur kun je vragen stellen en opdrachten doornemen met de begeleider. Naast het uitleggen en doornemen van de stof kun je je samen met je begeleider voorbereiden op de toetsen. Op deze manier krijg je weer plezier in het vak en kun je je schoolprestaties enorm verbeteren!