Studiecentrum Haren – Oude Brinkweg

Bij Studiecentrum Haren ondersteunen wij scholieren dagelijks bij het leren en maken van hun huiswerk. We kijken daarbij altijd naar wat uw kind nodig heeft. We bieden een duidelijke structuur. Je kan bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles, maar ook voor basisschoolbegeleiding.

Op veel locaties in het land organiseert Lyceo examentrainingen. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik dan hier.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Harm Vries

Vestigingsmanager

Studiecentrum Haren is door ons, Harm en Henriëtte Vries, opgericht. Wij zijn de vaste gezichten voor uw kinderen. We zijn altijd aanwezig. Toen wij in 1989 met Studiecentrum Haren startten, bestond huiswerkbegeleiding nog nauwelijks. We hebben de afgelopen 30 jaar veel veranderingen in het onderwijs meegemaakt en zijn daarin meegegroeid. Wat we zien: huiswerkbegeleiding wordt steeds belangrijker. Wij bieden leerlingen structuur, deze hebben veel van hen hard nodig.

 • Studiecentrum Haren – Oude Brinkweg
 • Oude Brinkweg 1
 • 9751RH Haren
 • Harm Vries
 • Vestigingsmanager
+31505348919

Over deze locatie

Elke leerling die zich aanmeldt op het Studiecentrum willen we graag helpen. Het geeft veel voldoening wanneer een leerling die er niet zo goed voor stond tóch een proefwerk haalt, over gaat of slaagt. Natuurlijk gaat het ondanks de ondersteuning ook wel eens minder goed met een leerling. Doordat we veel ervaring hebben kunnen we goed met ouders mee denken over een passende oplossing voor een kind. Ook na 30 jaar vinden we het nog elke dag een mooie uitdaging om leerlingen én hun ouders zo goed en efficiënt mogelijk te helpen.

Openingstijden

 • 12:00 - 18:30
 • 12:00 - 18:30
 • 12:00 - 18:30
 • 12:00 - 18:30
 • 12:00 - 18:30
 • Gesloten
 • 11:00 - 14:00
 • Huiswerkbegeleiding

  Vind je het lastig om een planning voor je huiswerk te maken? Of heb je moeite om aan je huiswerk te beginnen en je concentratie vast te houden? Dan is huiswerkbegeleiding van Studiecentrum Haren wat voor jou. Samen werken we aan de door jou geformuleerde doelen. Tijdens de huiswerkbegeleiding kan jij in alle rust aan de slag met plannen, studievaardigheden en de voorbereiding op toetsen. De begeleiders staan voor jou klaar wanneer jij vragen hebt, maar ook wanneer jij graag overhoord wil worden. Jouw studievoortgang wordt bijgehouden in ons online leerlingvolgsysteem, zodat jouw ouders ook altijd op de hoogte blijven.

  Bijles

  Heb jij moeite met een specifiek vak? Of wil je graag je cijfer voor een specifiek vak verbeteren? Dan bieden wij bijles, waarbij jij 1-op-1 aan de slag gaat met een vaste begeleider voor dit vak. De begeleiders hebben veel kennis van de diverse vakgebieden en kunnen jou daardoor goed helpen met aspecten waar jij tegenaan loopt. De bijles vindt plaats in een aparte ruimte, waardoor echt alle aandacht op jou gevestigd is. Bijles betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

  Basisschoolbegeleiding

  Geen enkel kind is hetzelfde, de een is goed in rekenen en de ander blinkt uit in taal. Niet iedereen is overal even goed in. Basisschoolbegeleiding is voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. Samen werken we aan de vakken die een kind lastig vindt, zodat deze meer zelfvertrouwen krijgt. Samen zorgen we ervoor dat uw kind weer plezier krijgt in leren.

  Voor bovenbouwleerlingen focussen wij ons met name op de entree- of eindtoets. Bij Lyceo leren wij uw kind geen trucjes om de citotoets of andere eindtoetsen te halen, maar leggen wij juist de focus op het verbeteren van de kennis en vaardigheden. Hierdoor heeft uw kind op de middelbare school ook profijt van onze basisschoolbegeleiding.