Lyceo Cuijk – Merletcollege

De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek!

Het Merletcollege in Cuijk is een prachtige school die zich in een nieuw en modern gebouw bevindt. Met uitzicht over de Maas, voel je de ruimte van het gebouw. Samen met het team van begeleiders staan wij klaar voor de leerlingen. Omdat we ons in de school bevinden, staan we in nauw contact met de docenten en mentoren daar. Na de lessen zijn de leerlingen welkom om aan te sluiten en aan het huis- en leerwerk te werken. We bieden huiswerkbegeleidingbijles, Studiecoaching, Toetsweek Ondersteuningsklas en Het Lyceo examenjaar. Onze locatie in Cuijk is gelegen op 3 minuten loopafstand van bushalte Merletcollege.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Lyceo Cuijk – Merletcollege
 • Katwijkseweg 2
 • 5431RX Cuijk
 • Lyan Tempelman
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Cuijk

  Wij vinden het belangrijk dat jouw kind zich gehoord voelt en in een fijne, vertrouwde omgeving aan de slag kan gaan. Tijdens de begeleiding krijgt je kind hulp bij het maken van een planning, huiswerk en kijken wij samen met jouw kind welke leerstrategieën bij hem of haar past. Wij vinden het belangrijk dat jouw kind zich helemaal op zijn of haar gemak voelt. Een persoonlijke aanpak kenmerkt onze stijl. De dagelijkse voortgang wordt bijgehouden in ons leerlingvolgsysteem, zo kan jij zien welke stappen je kind maakt.

  Bel of mail gerust wanneer je meer informatie wilt over de begeleiding die wij bieden, we bespreken graag de mogelijkheden met jou!

  Lyan Tempelman

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Lyan Tempelman en ik ben werkzaam als vestigingsmanager op het Merletcollege in Cuijk. Samen met mijn team van enthousiaste begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Tijdens mijn studie biologie heb ik mijn onderwijsbevoegdheid behaald en heb ik ontdekt dat ik het begeleiden van leerlingen erg leuk vind. In eerste instantie als begeleider en inmiddels als vestigingsmanager. Iedere leerling heeft zijn eigen uitdagingen en ik vind persoonlijke aandacht dan ook erg belangrijk. Samen stellen we doelen op om er een fijne en succesvolle schooltijd van te maken. Vragen over wat wij kunnen betekenen? Neem gerust contact met mij op!

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Belangrijke uitgangspunten in de huiswerkbegeleiding zijn structuur, rust en duidelijkheid. Dit geldt voor de leerlingen, ouders, begeleiders en natuurlijk ook voor de vestigingsmanager. We hebben een gezamenlijk doel: betere schoolresultaten. Daarnaast wordt er gewerkt aan de persoonlijke doelen van jouw zoon of dochter. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig te werken. Je kind kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de vestigingsmanager.

  Bijles

  Bijles

  Wil jouw kind meer zekerheid over bepaalde vakken? Loopt hij of zij achter met de lesstof? Heeft jouw kind behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kan jouw kind met al zijn of haar vragen terecht. De bijlessen worden gegeven in een aparte ruimte, zonder afleiding, en in een ontspannen sfeer. Wij bieden de persoonlijke ondersteuning die jouw kind nodig heeft.

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur per week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Toetsweek Ondersteuningsklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt.

  Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

  Vestiging op kaart