Huiswerkbegeleiding Amstelveen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Amstelveen?

Kan jij een stok achter de deur gebruiken tijdens het maken van je huiswerk? Of ben je op zoek naar een rustige omgeving om aan de slag te gaan met je leer- of maakwerk? Huiswerkbegeleiding bij Lyceo is dan de perfecte oplossing. Tijdens de huiswerkbegeleiding in Amstelveen krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Waar kan ik in Amstelveen en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Amstelveen, Buitenveldert, Buitenveldert-Oost of Zuidas en ben je op zoek naar extra ondersteuning bij je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende locaties en scholen in Amstelveen en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Geert Grote College en Berlage Lyceum.

Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in en rondom Amstelveen. In Amstelveen is onze vestiging Studiebegeleiding Amstelveen te vinden op de Maalderij. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van de scholen Amsterdams Lyceum, Montessori Lyceum Amsterdam, Barlaeus Gymnasium, Hervormd Lyceum Zuid, Vossius Gymnasium en Fons Vitae Lyceum.

Hoe gaat het er aan toe tijdens huiswerkbegeleiding?

Wanneer je op zoek bent naar ondersteuning bij het maken en plannen van huiswerk, is huiswerkbegeleiding een optie. Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je aan je huiswerk en leer je voor je opkomende toetsen. Je kan vragen stellen en overhoord worden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Er zitten veel voordelen aan huiswerkbegeleiding;

  • Huiswerk makkelijker plannen,
  • Het huiswerk is op tijd af,
  • Meer vrije tijd,
  • Meer zelfvertrouwen,
  • Weinig tot geen stress meer.