Examentraining Pieter Zandt Kampen

Welkom bij Lyceo! Deze pagina is speciaal voor het boeken van een examentraining voor leerlingen van het Pieter Zandt Kampen. Via de school profiteer je van een gereduceerd tarief, dit is al in onderstaande prijs verwerkt.

Heb je vragen of vind je het prettiger om telefonisch in te schrijven? Bel dan 071-7900040, wij helpen je graag.
Bezig met laden...

Examentraining Pieter Zandt Kampen

Welkom bij Lyceo!

Deze pagina is speciaal voor leerlingen van Pieter Zandt Kampen. Via de school profiteer je van een gereduceerd tarief.

Goed dat jij er bent. Hieronder kun jij je inschrijven voor de examentrainingen die Lyceo samen met jouw school organiseert. Na je inschrijving en betaling ontvang je per mail een bevestiging van jouw bestelling.

Wil je al eerder een training volgen of komen de data niet uit? Kijk dan voor een examentraining bij jou in de buurt. Er zijn examentrainingen in alle schoolvakanties en weekenden, voor alle vakken en op alle niveaus.

Heb je vragen of vind je het prettiger om telefonisch in te schrijven?
Bel dan 071-7900040, wij helpen je graag.

Heel veel succes toegewenst!

P.S. Als je al een training bij jou op school geboekt hebt, krijg je 10% korting op een examentraining op een Lyceo-locatie.

Lyceo zet zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Dankzij onze samenwerking met scholen in heel Nederland zijn we in staat dagelijks kosteloos ondersteuning te bieden aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Dit doen we met het Lyceo Extra-programma. Wat we nog meer doen? Kijk op lyceo.nl/lyceo-extra.