Inschool Examentrainingen

Lyceo is een ervaren partij in het aanbieden van examentrainingen op scholen. Een examentraining bij u op school biedt tal van voordelen. Hogere slagingspercentages zonder extra druk op uw docentencorps en een geweldige service naar de leerlingen en ouders toe, die niet ver hoeven reizen voor een examentraining. U profiteert van de gebundelde kennis van Lyceo en de partners van Lyceo. En u houdt de succesbeleving op school, in tegenstelling tot een externe examentraining.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden. We stellen altijd in overleg met u een programma op maat samen.

Wat bieden we aan?

Lyceo Examentraining heeft jarenlange ervaring in het klaarstomen van scholieren voor hun eindexamens. Zowel op scholen als op eigen locaties. U heeft keuze uit twee- of driedaagse examentrainingen voor één of meerdere vakken. Hierbij zijn uw wensen het uitgangspunt voor het samenstellen van een passende training.

Lesmateriaal trainingen

Tijdens de examentrainingen maken de leerlingen gebruik van lesmateriaal dat door Lyceo is ontwikkeld. Het materiaal bestaat uit de meest actuele examenstof en de examens van voorgaande jaren. De lesstof is gestructureerd opgebouwd, op basis van de indeling van domeinen van het betreffende vak. Voor elke examentraining op school bepalen we samen met u het programma en de inhoud. Daarbij kijken we naar het niveau, de klas en welke onderdelen extra aandacht verdienen.

Niveau en klas

Lyceo Examentraining verzorgt examentrainingen voor vmbo-t, havo en vwo-scholieren, die in hun pré- en eindexamenjaar zitten (vmbo-t 4, havo 4 en 5 en vwo 5 en 6). Ook voor leerlingen die in hun pré-examenjaar zitten kan een training nuttig zijn. Want het blijkt vaak lastig om achterstanden nog tijdens het examenjaar in te moeten halen.

Begeleiding

De examentrainingen bij u op school worden door Lyceo-begeleiders gegeven. U profiteert daarbij van de flexibiliteit en ervaringen van onze begeleiders.

Contact

Heeft u interesse in examentrainingen op uw school door Lyceo? Neem gerust contact op met ons:

T: 071 – 79 000 40
E: info@lyceo.nl

Promotiemateriaal

Om onze trainingen onder de aandacht te brengen van scholieren, ouders en docenten, verspreiden wij onder meer flyers en posters onder onze doelgroep. Het is hierbij niet altijd mogelijk om iedereen te bereiken. Mocht dat het geval zijn bij u of bent u geïnteresseerd in onze flyers en posters, dan kunt u deze aanvragen onder informatie aanvragen.


Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie