Lyceo Almere – Baken Stad College

Almere Baken Stad College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Baken Stad College in Almere verzorgt Lyceo huiswerkbegeleiding en bijles. Na je laatste les kan je meteen bij ons terecht. Doordat we in de school aanwezig zijn, onderhouden we snel contact met je docenten en mentoren. Je kan bij ons terecht van maandag tot en met donderdag, van 14.00 tot 18.00 uur.

Wanneer je op zoek bent naar de juiste partij voor extra huiswerkbegeleiding of bijles, is Lyceo dé oplossing. Bij deze vestiging werken ervaren en enthousiaste docenten die jou gaan begeleiden om een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Hierbij leggen we de nadruk op vier punten: persoonlijke individuele begeleiding, positief stimuleren, overzichtelijk uitleggen van theorie en het beantwoorden van al jouw vragen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Almere

Soms weet je niet hoe je moet leren voor een proefwerk. Of misschien loop je achter met je huiswerk, omdat je het vak net niet bij kunt houden of heb je lessen moeten missen door omstandigheden. Geen nood, Lyceo kan je hierbij helpen. Op deze vestiging in Almere bieden we je een rustige plek waar je geconcentreerd met je huiswerk aan de slag gaat. Er staat een enthousiast team van begeleiders klaar om jou te helpen. Je kan bij hen al je vragen kwijt en zij helpen jou met studievaardigheden die bij jou passen. Zo leer je hoe je je huis- en maakwerk op de effectiefste manier aan kan pakken!

Ben je benieuwd? Je kan langs ons lokaal lopen of  contact opnemen via de telefoon of e-mail. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Op de vestiging in Almere kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je in kleine groepjes samen met een begeleider aan je huiswerk. De begeleider helpt je met het maken van een planning, zodat je een goed overzicht krijgt wanneer je aan welk vak moet werken en niet in tijdnood komt met leren. Tijdens het maken van het huiswerk is er ruimte om vragen te stellen en zal je maakwerk gecontroleerd worden. De begeleider zal je leerwerk overhoren, zodat je een goed beeld krijgt hoe goed je de stof begrijpt. En door hier je huiswerk te maken, hoef je thuis minder te doen of heb je zelfs al je huiswerk al af!

Huiswerkbegeleiding draait om meer dan enkel goede cijfers halen. Bij Lyceo focussen we dan ook op jou als persoon en waar jij behoefte aan hebt om in te groeien en ontwikkelen, zodat je altijd de meeste passende begeleiding krijgt.

We onderhouden veel contact met je ouders en met de school. Zo zijn we allemaal op de hoogte van wat het beste voor jou werkt bij het maken van huiswerk.

Bijles

Merk je dat je stof voor 1 specifiek vak niet helemaal begrijpt? Wil je rustig al je vragen kunnen stellen? Kom dan voor bijles naar Lyceo! Tijdens bijles krijg je een uur intensieve 1 op 1 begeleiding. Hierbij kun je je tijd compleet wijden aan alles wat je moeilijk vindt voor dat vak. De begeleider is er enkel voor jou om je continu te helpen met al je vragen, samen te oefenen en je goede tips te geven.
  • Lyceo Almere Stad College (Het Baken)
  • Rooseveltweg 5
  • 1314SJ Almere
  • Coordinator van Lyceo
+31717900040