Lyceo Almere – Het Baken Trinitas Gymnasium

Het Baken Trinitas Gymnasium – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op het Baken Trinitas Gymnasium verzorgt Lyceo in Almere de huiswerkbegeleiding en bijles. De extra begeleiding wordt aangeboden door een enthousiast team dat klaar staat om je te helpen goede resultaten op school te behalen. De begeleiding wordt gegeven van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Chantal Ammar el Ghoul

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Chantal Ammar El Ghoul en ik ben verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden van Lyceo op het Baken Trinitas Gymnasium, Baken Park Lyceum en Baken Poort in Almere. Ik ben sinds 1997 werkzaam geweest in het Primair Onderwijs en heb hierbij verschillende functies vervuld, van groepsleerkracht tot directeur. Het kind staat bij mij altijd centraal! Met persoonlijke aandacht, positiviteit en  vertrouwen werken wij aan de persoonlijke doelen van uw kind.  Hierbij is een goede verbinding tussen kind, ouder, school en onze begeleiders van essentieel belang. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat uw kind dé begeleiding krijgt die bij hem of haar past.

  • Lyceo Almere – Het Baken Trinitas Gymnasium
  • Sas van Gentlaan 6
  • 1324CT Almere
  • Chantal Ammar el Ghoul
  • Vestigingscoördinator
+31630409713

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Almere

Wij gaan samen met jou aan de slag met je persoonlijke doelen. Jouw persoonlijke doelen worden samen met jou en je ouders bijgehouden en geëvalueerd. We kijken naar wat jij nodig hebt om er voor te zorgen dat jij je optimaal kan ontwikkelen. Tijdens de begeleiding helpen wij je bij het ontwikkelen van je studievaardigheden. We gaan aan de slag met het plannen van je schoolwerk en hoe je het beste kan leren.

Een veilige en rustige werkomgeving is wat wij belangrijk vinden. Een plek waarbij jij jezelf kan zijn en benaderd wordt met positiviteit. Wij helpen je te geloven in jezelf, door de focus te leggen op jouw sterke punten en het ervaren van succes. We helpen je om niet op te geven wanneer het even wat minder gaat. Uiteindelijk werken we door de focus op jouw ontwikkeling toe naar het vergroten van je zelfstandigheid.

Heb je vragen? Stel ze gerust! Je mag altijd contact opnemen via de telefoon of e-mail. Mocht je meer informatie willen, we kunnen dan een kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken.

Natasja van den Bergh
Junior-vestigingscoördinator

Op deze vestiging in Almere kan je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens huiswerkbegeleiding op het Trinitas Gymnasium krijg je begeleiding bij het maken en leren van schoolwerk in een rustige omgeving. Bij de huiswerkbegeleiding worden maximaal zeven leerlingen begeleid door één begeleider. De begeleider helpt je bij het plannen van je huiswerk en geeft tips over het leerwerk. Verder kijkt de begeleider je huiswerk na en overhoort je voor een toets. Naast de kleinere groepen wordt vooraf samen met je ouders een persoonlijk plan opgesteld. Wij werken met een leerlingvolgsysteem zodat ouders op de hoogte blijven van wat je bij ons doet en hoe het is gegaan. Je voortgang houden we bij in een logboek, dat thuis te bekijken is. Er is regelmatig contact met je ouders om je voortgang te monitoren en je persoonlijke plan eventueel aan te passen.

Bijles

Heb je extra moeite met een specifiek vak? En heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is bijles van Lyceo voor jou de uitkomst! Jij geeft aan wat er tijdens de bijlessen besproken wordt. Op deze manier sluit de bijles precies aan op de onderwerpen waar jij tegenaan loopt. Doordat de bijlessen individueel zijn, kom je sneller tot inzichten. De bijles begeleider is gescreend op vakinhoudelijke kennis en sociale vaardigheden. Hierdoor zorgt de begeleider er niet alleen voor dat je vooruit gaat, maar ook dat je een prettige band opbouwt. De bijlessen worden zoveel mogelijk aangesloten op je rooster en worden op school gegeven.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie