Lyceo Bunschoten – Oostwende College

Het Oostwende – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Oostwende College in Bunschoten-Spakenburg verzorgen wij huiswerkbegeleiding en bijles in een huiselijke en ontspannen omgeving. De ideale omgeving voor jou om je te concentreren op je huiswerk! Ons team van enthousiaste en ervaren begeleiders is speciaal getraind om jou te kunnen helpen met al je vragen. Wij werken hecht samen met de school en onderhouden goed contact met docenten en mentoren, zodat we jou samen zo goed mogelijk kunnen helpen.

Mijn naam is Manon Kramer en ik ben de vestigingscoördinator van het Oostwende College in Bunschoten-Spakenburg. Ik heb Medische Beeldvorming en Radiotherapeutische technieken gestudeerd in Groningen. Tijdens mijn studie heb ik een uitstapje gedaan naar Psychologie.

In mijn werk vind ik het belangrijk dat elke leerling zich kan ontwikkelen op de manier die bij de leerling past. Een plan op maat om het zelfvertrouwen, zelfstandigheid en studievaardigheden van de leerlingen te vergroten. Om dit te bereiken is een goede samenwerking met zowel ouders als docenten van groot belang. Zo is ons uiteindelijke doel om de leerlingen een rugzak vol handvatten mee te geven, die ze de rest van hun leven mee kunnen gebruiken!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Bunschoten

Bij Lyceo werken wij samen met jou aan betere studievaardigheden. Wij geven jou handvatten zodat je uiteindelijk zelfstandig je schoolwerk kan maken en goede studieresultaten zal behalen. Wij geloven dat een combinatie van vakinhoudelijke begeleiding en persoonlijke aandacht dé manier is om dit te bereiken. Wat je leert met plezier, vergeet je nooit meer!

Ben jij enthousiast geworden over onze begeleiding? Bel of mail ons dan gerust, of kom langs! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig tussen 14.00 en 18.00 uur. Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek. Ook is het mogelijk om een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding!

Op deze vestiging in Bunschoten kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Wil jij leren hoe je je huiswerk het beste kan plannen? Heb je geen idee hoe je nou het beste kan leren voor een toets? In onze huiswerkbegeleiding helpen wij jou met al deze dingen en meer. Met jou stellen we doelen op en werken we samen om die te bereiken. Wij vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom staat ons team van enthousiaste begeleiders elke middag voor jou klaar met een glas limonade, koekjes en tijd voor een persoonlijk gesprekje. Elke dag wordt met jou een huiswerkplanning gemaakt en krijg je tips over hoe je zo efficiënt mogelijk kan werken. Zo blijft er na de huiswerkbegeleiding genoeg tijd over voor leuke dingen zoals sport en vrienden!

Bijles

Heb jij moeite met één bepaald vak? Zou je graag 1-op-1 begeleiding en uitleg willen? Dan is bijles van Lyceo echt iets voor jou! Onze ervaren en streng geselecteerde bijlesdocenten staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. We werken samen om jouw cijfer omhoog te krijgen en jouw doelen te bereiken. De begeleiding is individueel en wordt volledig aangepast aan jouw tempo en vragen.
  • Lyceo Bunschoten-Spakenburg Oostwende College
  • Plecht 1
  • 3751WB Bunschoten-Spakenburg
  • Manon Kramer
  • Vestigingscoördinator
+31610824319