Haags Studiepunt Den Haag – Maris College Belgisch Park

Maris College Belgisch Park – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt samen met haar kennispartner Haags Studiepunt huiswerkbegeleiding aan op het Maris College Belgisch Park. Onze lokalen hebben een lichte, warme en gezellige sfeer, waarin je geconcentreerd aan het werk gaat. Ook kan je bij ons terecht voor individuele begeleiding, door middel van bijles.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Graciella Roozenburg

Vestigingsmanager

Mijn naam is Graciella Roozenburg, maar noem mij gerust Ella. Als vestigingsmanager bij het Maris College Belgisch Park vind ik het belangrijk om een rustige sfeer met veel persoonlijke aandacht te creëren, waarin uw kind geconcentreerd aan het werk kan. Dit zal een positieve bijdrage leveren aan de schoolprestaties, het vertrouwen van de leerling en de leerervaring. Daarnaast zal ik samen met mijn team van begeleiders uw kind stimuleren om het beste uit henzelf te halen. Ik heb Creative Business – Communicatie gestudeerd in Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik vele educatieve projecten in het binnen- en buitenland gedaan. Naast mijn studie was ik hoofdtrainer wiskunde en bedrijfseconomie bij Lyceo. Ik kijk uit om u en uw kind te ontmoeten en te begeleiden naar een bloeiende schooltijd. Heeft u vragen? Neem contact op! Je kan altijd contact met mij opnemen via de e-mail of telefoon. Je bent ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek op de locatie.

 

 • Haags Studiepunt Den Haag – Maris College Belgisch Park
 • Nieuwe Duinweg 10
 • 2587AC Den Haag
 • Graciella Roozenburg
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Ons team van vaste begeleiders creëert een rustige sfeer met veel persoonlijke aandacht. Wij leveren op een positieve wijze een bijdrage aan je schoolprestaties en leerervaring, daarnaast stimuleren we je om het beste uit jezelf te halen. De begeleiders helpen je met studievaardigheden, het plannen en het organiseren van je huiswerk. Ze staan ook klaar om vakinhoudelijke vragen te beantwoorden.

Wij onderhouden contact met je ouders, je mentor en met jou. Elke rapportperiode hebben we contact met je mentor waarin verslag wordt gedaan over de stand van zaken op het gebied van de huiswerkbegeleiding. In ons leerlingvolgsysteem houden we je ontwikkelingen bij, je ouders kunnen dit thuis volgen. Per rapportperiode lassen wij een persoonlijk moment met je ouders in om het rapport te evalueren.

Ben je benieuwd? Je kan altijd contact met mij opnemen via de e-mail of telefoon. Je bent ook van harte welkom om een proefdag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Maris College Belgisch Park. Als je daar niet op school zit, is de dichtstbijzijnde locatie waar je terecht kunt Haags Studiepunt op de Frederik Hendriklaan.

 

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Veel leerlingen kunnen bij het maken van hun huiswerk wel een steuntje in de rug gebruiken. Op het Maris College Belgisch Park zijn wij er om je te helpen. We bieden persoonlijke begeleiding in een rustige omgeving. Bij de start van de huiswerkbegeleiding stellen we je persoonlijke doelen vast, hiermee ga je met behulp van onze begeleiders aan de slag. De doelen evalueren we en stellen we zo nodig bij. Onze enthousiaste begeleiders bieden je ondersteuning bij het plannen en helpen je bij het vinden van studievaardigheden die bij jou passen. Ook kan je met je vakinhoudelijke vragen bij hen terecht. De begeleiders kijken daarnaast je maakwerk na en overhoren je leerwerk. Ons doel is om jou te helpen je huiswerk weer zelfstandig op een effectieve manier aan te pakken.

  Bijles

  Kan je wat hulp gebruiken bij een specifiek vak? Haags Studiepunt biedt individuele bijlessen aan voor elk vak en elk niveau. Tijdens een bijles krijg je gedurende een uur individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of een bepaald onderdeel ervan. De begeleiders bieden de juiste persoonlijke ondersteuning die je nodig hebt om je resultaten te verbeteren en het zelfvertrouwen te vergroten.