Lyceo Eindhoven -
Stedelijk College

Pjotr Godfried

Vestigingsmanager

Mijn naam is Pjotr Godfried en ik ben op het Stedelijk College in Eindhoven werkzaam als Vestigingsmanager. Door mijn opleiding als facilitair leidinggevende en werkervaring met jongeren en kinderen sta ik zelfverzekerd voor de klas. Omdat het Stedelijk college in Eindhoven ligt en dat natuurlijk de high tech stad is, zijn onze begeleiders vaak zeer goed in het begeleiden van kinderen die hulp nodig hebben met de beta vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie).

Over deze locatie

Lyceo heeft een vestiging in het Stedelijk College aan de Henegouwenlaan in Eindhoven. Deze vestiging in Woensel-Noord is gelegen op 10 minuten loopafstand van bushalte Tempellaan. Binnen de muren van het schoolgebouw bieden we begeleiding aan alle leerlingen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Omdat Lyceo beschikt over een lokaal op school, kun je meteen na je laatste les geconcentreerd je huiswerk komen maken. Let op: op deze vestiging zijn alle leerlingen welkom voor huiswerkbegeleiding en bijles, niet alleen leerlingen van het Stedelijk College.

Onze enthousiaste begeleiders helpen je kind graag met plannen, structuren en bijhouden van het huiswerk. We staan vijf dagen per week voor je kind klaar om alle inhoudelijke vragen te beantwoorden. We werken met de methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode gebruiken we voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. Daarnaast focussen we op het leerplezier en zelfvertrouwen van jouw kind!

Benieuwd geworden? Kom gerust een keer langs of neem contact met ons op! We beantwoorden je vragen graag, of we plannen meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Het Lyceo Examenjaar >
  • Studiecoaching >
  • Brugklastraining >

Huiswerkbegeleiding

Wil jouw kind graag weten hoe hij of zij effectief huiswerk kan plannen, omdat hij of zij daar moeite mee heeft? Dan kan jouw kind hier terecht voor huiswerkbegeleiding. Met huiswerkbegeleiding krijgt je kind de controle terug: hij of zij leert sneller en efficiënter leren, waardoor je kind zijn of haar huiswerk op tijd af heeft. Vrije tijd is dan écht vrije tijd!

Bijles

Een vaste begeleider geeft je kind extra uitleg bij een specifiek vak en helpt bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. Je zoon of dochter leert zelfstandig en gestructureerd te werken. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand. Onze bijlessen zijn op locatie en online te volgen en zijn flexibel in te plannen wanneer het jouw kind het beste uitkomt.

Het Lyceo Examenjaar

Het Lyceo Examenjaar is een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarin jij en jouw kind volledig worden ontzorgd. We begeleiden jouw kind met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast ontvangt je kind kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt hij of zij toegang tot Lyceo Examen Oefenen: ons digitale platform vol extra oefenmateriaal. De begeleiding vindt volledig plaats op de eigen school of op een van onze locaties.

Studiecoaching

Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Studiecoaching bij Lyceo is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heeft jouw zoon of dochter voor de rest van hun leven plezier van. Interesse? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Brugklastraining

Starten in de brugklas is voor veel leerlingen een spannende, grote stap. Deze training is speciaal voor brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Tijdens brugklastraining oefen je veel met studievaardigheden en krijg je praktische tips, zodat jij een goede start maakt op je nieuwe school! Meer weten? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Vestiging op kaart