Studiekring Katwijk – Sandtlaan

Huiswerkbegeleiding in Katwijk aan de Sandtlaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Katwijk heeft Studiekring een vestiging aan de Sandtlaan, waar wij al bijna vijf jaar huiswerkbegeleiding geven. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Katwijk? Dan kan je bij ons aan het juiste adres! Op deze vestiging bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. In het land bieden wij op veel locaties examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik hier.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Friso Halbertsma | Studiekring

Vestigingsmanager

Mijn naam is Friso Halbertsma en ik ben de vestigingsmanager in Katwijk. Samen met mijn team van begeleiders sta ik voor de leerlingen klaar. Mijn rijke carrière als sociaal werker en in de kinderopvang heeft mij geleerd dat ieder mens op een eigen manier werkt en leert. Mijn vaste begeleiders en ik hechten er dan ook veel waarde aan om leerlingen veel individuele aandacht te geven bij het plannen en aanleren van studievaardigheden. Wij hebben een rustige en prettige locatie waar onze leerlingen van maandag tot donderdag terecht kunnen voor allerlei vormen van ondersteuning bij het schoolwerk. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op.

 • Studiekring Katwijk – Sandtlaan
 • Sandtlaan 52
 • 2223GG Katwijk
 • Friso Halbertsma | Studiekring
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen leerlingen graag met hun huiswerk. Onze Vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 071 401 82 00

Centrale locatie
Onze vestiging in Katwijk is centraal gelegen, vlakbij het Wellant College. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor leerlingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Katwijk kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk of het efficiënt leren van toetsen? Ben je het overzicht kwijt? Meld je dan aan voor huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen over de stof en controleren we het leerwerk om na te gaan of je het goed kent. Zo krijg jij de controle over je huiswerk terug!

  Bijles

  Sommige vakken gaan je beter af dan andere. Zijn er vakken die jij lastig vindt en zou je daar graag bij geholpen willen worden? Dan is bijles iets voor jou. Bijles kan je helpen om de stof van het vak dat je moeilijk vindt beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding van een professionele docent, waardoor je precies de aandacht krijgt die jij nodig hebt. Op deze manier krijg jij de stof snel onder de knie!

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschoolbegeleiding. Hier werken we samen aan de vakken die uw kind lastig vindt, zodat uw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Studiecoaching

  Kan jij wel wat extra begeleiding gebruiken bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Leer hoe je goed moet plannen met studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet gaat om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden, waarbij de focus op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk ligt. Dit zijn vaardigheden waar je je de rest van je carrière wat aan hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Zoek jij een plek waar je rustig en geconcentreerd je huiswerk kan maken, omdat het thuis te rumoerig is? Schuif dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen ga je 's middags aan de slag met je huiswerk, onder toeziend oog van een coach. Zo houd je vrije tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Starten in de brugklas is voor veel leerlingen spannend. Je krijgt te maken met allemaal nieuwe dingen, zoals andere leraren, andere klasgenoten en andere vakken. Brugklastraining is speciaal voor brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Je oefent veel in studievaardigheden en krijgt praktische tips, zodat jij goed begint op je nieuwe school! Interesse? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Faalangsttraining

  Lopen de zenuwen bij jou hoog op als je een presentatie moet geven? Of krijg je het al snel benauwd als je hoort dat er een belangrijke toets aankomt? Vallen je resultaten tegen, ondanks dat je je goed voorbereid? Faalangst kan hiervan de oorzaak zijn. Het volgen van faalangstreductietraining kan je helpen je faalangst te verminderen. Je leert wat faalangst is, hoe het werkt en hoe je ermee om moet gaan, zodat jij je faalangst onder controle krijgt. Meer weten over deze training? Voor meer informatie kun je met met onze vestigingsmanager.