Studiekring Katwijk – Sandtlaan

Huiswerkbegeleiding in Katwijk aan de Sandtlaan – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Katwijk heeft Studiekring een vestiging aan de Sandtlaan, waar wij al bijna vijf jaar huiswerkbegeleiding geven. Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles in Katwijk? Dan kan je bij ons aan het juiste adres! Op deze vestiging bieden wij ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. In het land bieden wij op veel locaties examentrainingen aan. Benieuwd naar de locaties bij jou in de buurt? Klik hier.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 15.00 tot 18.00 uur.
Zaterdag en zondag op afspraak. 

Cecile de Haan

Vestigingsmanager

Mijn naam is Cecile de Haan, en ik studeerde na mijn Gymnasium kinder- en jeugdpsychologie aan de universiteit van Leiden. Daarmee neem ik aardig wat achtergrondkennis mee over o.a. faalangst en autisme, maar bijvoorbeeld ook AD(H)D en dyslexie. Ik werk sinds 2009 bij Studiekring en heb dus veel ervaring met leerlingbegeleiding.

  • Studiekring Katwijk – Sandtlaan
  • Sandtlaan 52
  • 2223GG Katwijk
  • Cecile de Haan
  • Vestigingsmanager
071 401 82 00

Over deze locatie

Ons team staat voor je klaar
Wij helpen leerlingen graag met hun huiswerk. Onze vestigingsmanager Cecile en haar docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar om je tegemoet te komen. Wij zijn doordeweeks geopend van maandag tot vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur. Begeleiding in het weekend is ook mogelijk, op afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 071 401 82 00

Centrale locatie
Onze vestiging in Katwijk is centraal gelegen, vlakbij het Wellant College. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar voor leerlingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Op deze vestiging in Katwijk kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Heb jij moeite met het plannen van je huiswerk of het efficiënt leren van toetsen? Ben je het overzicht kwijt? Meld je dan aan voor huiswerkbegeleiding. Tijdens huiswerkbegeleiding wordt je geholpen met plannen, kan je al je vragen stellen over de stof en controleren we het leerwerk om na te gaan of je het goed kent. Zo krijg jij de controle over je huiswerk terug!

Bijles

Sommige vakken gaan je beter af dan andere. Zijn er vakken die jij lastig vindt en zou je daar graag bij geholpen willen worden? Dan is bijles iets voor jou. Bijles kan je helpen om de stof van het vak dat je moeilijk vindt beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding van een professionele docent, waardoor je precies de aandacht krijgt die jij nodig hebt. Op deze manier krijg jij de stof snel onder de knie!

Studiecoaching

Kan jij wel wat extra begeleiding gebruiken bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Leer hoe je goed moet plannen met studiecoaching. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding, waarbij het niet gaat om vakinhoudelijke kennis, maar om het aanleren van studievaardigheden, waarbij de focus op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk ligt. Dit zijn vaardigheden waar je je de rest van je carrière wat aan hebt! Behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Zoek jij een plek waar je rustig en geconcentreerd je huiswerk kan maken, omdat het thuis te rumoerig is? Schuif dan aan bij huiswerkklas! In een groepje van 15 tot 20 leerlingen ga je 's middags aan de slag met je huiswerk, onder toeziend oog van een coach. Zo houd je vrije tijd over voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Brugklastraining

Starten in de brugklas is voor veel leerlingen spannend. Je krijgt te maken met allemaal nieuwe dingen, zoals andere leraren, andere klasgenoten en andere vakken. Brugklastraining is speciaal voor brugklassers die zich extra goed willen voorbereiden op deze nieuwe periode. Je oefent veel in studievaardigheden en krijgt praktische tips, zodat jij goed begint op je nieuwe school! Interesse? Je kunt contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Faalangsttraining

Lopen de zenuwen bij jou hoog op als je een presentatie moet geven? Of krijg je het al snel benauwd als je hoort dat er een belangrijke toets aankomt? Vallen je resultaten tegen, ondanks dat je je goed voorbereid? Faalangst kan hiervan de oorzaak zijn. Het volgen van faalangstreductietraining kan je helpen je faalangst te verminderen. Je leert wat faalangst is, hoe het werkt en hoe je ermee om moet gaan, zodat jij je faalangst onder controle krijgt. Meer weten over deze training? Voor meer informatie kun je met met onze vestigingsmanager.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie