Lyceo Kesteren -
Pantarijn

Ruby Keijman

Vestigingsmanager

Mijn naam is Ruby Keijman en ik ben de Vestigingsmanager namens Lyceo op Pantarijn in Kesteren, waar ik samen met een team begeleiders huiswerkbegeleiding en bijles coördineer. Heb jij vragen? Neem contact op met mij!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Kesteren

Samen met de leerlingen in de huiswerkbegeleiding wordt er elke dag gewerkt in een prettige sfeer. Er wordt hard en geconcentreerd gewerkt, maar er is ook tijd voor een praatje en een lach. Samen maken we er elke keer weer een nuttige maar ook gezellige middag van. Onze huiswerkbegeleiders werken samen met de leerlingen aan het verbeteren van een aantal vaardigheden zoals; het plannen en organiseren van schoolwerk in combinatie met andere belangrijke activiteiten in het leven van de leerling. Ook wordt er geholpen bij het leren en begrijpen van moeilijke opdrachten. En als er een toets gepland staat, zal de huiswerkbegeleider de leerling begeleiden in het leren van de stof.

Lijkt het jou een fijn idee om na school samen te werken aan huiswerk? Zodat het huiswerk af is, toetsen op tijd geleerd zijn om daarna met een gerust gevoel naar huis te kunnen gaan, dan zien wij jou graag verschijnen bij de huiswerkbegeleiding!

In overleg met jou en je ouders maken we vooraf en tussentijds, afspraken om de begeleiding zo goed mogelijk te laten verlopen.

Onze diensten

Vestiging op kaart