Lyceo Maastricht – Bonnefanten College

Bonnefanten College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo heeft een vestiging op het Bonnefanten College in Maastricht. Je kunt bij ons onder andere terecht voor huiswerkbegeleiding en bijlessen, direct na je laatste les. Tijdens de huiswerkbegeleiding helpen we je met het structureren, maken en leren van huiswerk. Je kunt al je vragen bij onze vakspecifieke begeleiders kwijt. Daarmee hoef je dus niet te wachten tot je je docent weer ziet! Bijlessen zijn er om extra ondersteuning te bieden bij vakken waar je op dat moment meer moeite mee hebt. Lyceo heeft op deze manier al veel leerlingen geholpen om tot betere schoolprestaties te komen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Anouk Fischer

Vestigingsmanager

Mijn naam is Anouk Fischer en mijn taak is om de werkzaamheden van Lyceo op het Bonnefantencollege in Maastricht te coördineren. Door mijn opleiding pedagogiek heb ik kennis op pedagogische gebieden, waaronder studievaardigheden. Samen met het team van begeleiders op het Bonnefantencollege streven we ernaar om leerlingen te helpen om geheel zelfstandig het huiswerk te kunnen maken. Hierbij gaan we uit van een positieve, persoonlijke begeleiding. We zorgen er samen voor dat jouw kind de begeleiding krijgt die bij hem of haar past.

 • Lyceo Maastricht – Bonnefanten College
 • Eenhoornsingel 100
 • 6216CW Maastricht
 • Anouk Fischer
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Maastricht

Op de Lyceo-vestiging op het Bonnefanten College in Maastricht zijn we er voor jou! Op basis van jouw wensen en behoeften kijken we hoe jij het beste ondersteund kunt worden. Dit wordt gedaan door de Vestigingsmanager en enthousiaste begeleiders die allemaal hun eigen expertise hebben. Daardoor is er altijd iemand die je kan helpen met het vak waar je op dat moment meer moeite mee hebt. Bij ons op de vestiging heerst een rustige en motiverende leeromgeving. We vinden het belangrijk dat jij je bij ons prettig voelt. Ben je benieuwd? Kom gerust eens langs. Er is altijd tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent ook van harte welkom om bij ons een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding of een proefbijles te volgen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Ben je thuis snel afgeleid en daardoor te lang met huiswerk bezig? Vind je het moeilijk om grote hoeveelheden stof te leren? Of heb je moeite met het plannen van huiswerk? Dan kunnen wij je helpen! Bij Lyceo Bonnefanten College Maastricht zorgen we voor een rustige leeromgeving waar je onder begeleiding van ons team huiswerk kunt maken. De begeleiders helpen je met het plannen van maak- en leerwerk. Dat houdt in dat jullie samen kijken aan welke vakken je gaat werken en wat je daarvoor gaat maken en/of leren. Zo worden grote hoeveelheden stof makkelijker behapbaar. Daarnaast staan onze begeleiders altijd klaar om vakinhoudelijke vragen te beantwoorden. En om je te overhoren over de geleerde stof! Dan weet je direct of je deze voldoende beheerst. Bij Lyceo werken we met persoonlijke doelen, die we bij jouw start met huiswerkbegeleiding samen met je ouders opstellen. De begeleiders en Vestigingsmanager helpen je deze doelen te bereiken. Hierbij werken we toe naar zelfstandigheid. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je straks zelfstandig en met meer zelfvertrouwen je schoolcarrière vervolgt.

  Bijles

  Sta je een onvoldoende voor een bepaald vak? Heb je extra uitleg nodig? Of wil je gewoon je cijfers verbeteren? Dan bieden wij een steuntje in de rug! Op het Bonnefanten College biedt Lyceo bijlessen aan waarin je 1-op-1 begeleiding van een van onze vakspecifieke begeleiders krijgt. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte waardoor je rustig al je vragen kunt stellen. Je spreekt steeds zelf met je begeleider af wanneer de bijlessen plaatsvinden. Zo kan een bijles in tussenuren of direct na school plaatsvinden. Samen met je begeleider ga je voor het beste resultaat voor de vakken waar je op dat moment moeite mee hebt.

  Basisschoolbegeleiding

  Sommige kinderen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en daar zijn wij voor. Jouw kind maakt op de basisschool een enorme groei door. In mogelijkheden, maar ook in verantwoordelijkheden. De juiste begeleiding bereidt je kind optimaal voor op een volgend leerjaar óf de middelbare school. Kennis en begrip zijn belangrijk, maar bovenal dat jouw kind met zelfvertrouwen en plezier naar school gaat.