Bijlesnetwerk Warnsveld – Isendoorn College

Warnsveld Isendoor College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In Warnsveld biedt Bijlesnetwerk huiswerkbegeleiding en bijles aan op het Isodoor College. Doordat je ons in je eigen schoolgebouw kan vinden, kan je meteen bij ons aan de slag na je laatste les. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. Op maandag en vrijdag zijn we geopend van 14.00 tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 13.30 tot 17.30 uur.

Nienke Strang

Vestigingscoördinator

Ik ben Nienke Strang en als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van onze vestiging op het Isendoorn College in Warnsveld. Met een achtergrond als docent geschiedenis weet ik hoe intensief een dag op school kan zijn. Ik help graag bij het creëren van een structuur waarin iedereen weet hij of zij moet doen. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat elke leerling gehoord en gezien wordt en de begeleiding krijgt die bij hem of haar past.

  • Bijlesnetwerk Warnsveld – Isendoorn College
  • Lage Weide 1
  • 7231NN Warnsveld
  • Nienke Strang
  • Vestigingscoördinator
+31613678438

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Warnsveld

Niemand leert hetzelfde. Er is niet één methode die voor iedereen werkt. Een kennismaking met de vestigingscoördinator is daarom het startpunt van onze begeleiding. Op basis van dit gesprek en een studievaardigheden- en motivatietest maken we een plan om de begeleiding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw behoefte. Zo zorgen we er samen voor dat de huiswerkbegeleiding zo goed mogelijk aansluit. Je vorderingen houden we bij in een logboek, zodat je ouders ook mee kunnen kijken hoe het met je gaat.

We heten je na de les welkom met wat lekkers en wat te drinken, voordat we samen een planning opstellen. Zodra je er klaar voor bent en weet hoe je moet beginnen, ga je snel aan de slag. Naast het controleren en helpen met het schoolwerk, hebben we veel aandacht voor het aanleren van goede leer- en planstrategieën. Zo kan je na verloop van tijd weer zonder de begeleiding!

Huiswerkbegeleiding

Op ons huiswerkinstituut kun je drie, vier of vijf keer per week op vaste dagen direct na de lessen langskomen. Wij maken gebruik van lokalen binnen de school, zodat je altijd alles bij de hand hebt en we de openingstijden incidenteel kunnen aanpassen. Na een beker thee of limonade en een snack kun je een rustig plekje zoeken in het huiswerklokaal. Als je de planning hebt gemaakt samen met de begeleider, kun je zelfstandig aan de slag. We werken met kleine groepen, zodat je zoveel hulp kunt vragen als nodig en we genoeg tijd en ruimte hebben om je te overhoren, oefentoetsen te maken, je verslagen van feedback te voorzien en te helpen met het aanleren van duurzame studievaardigheden.

Bijles

Heb je moeite met een specifiek vak? Kom dan naar Bijlesnetwerk voor bijles! Samen met een begeleider die juist met dat vak goed kan helpen ga je één op één aan de slag om de moeilijke punten nog eens door te werken. Extra oefenen van werkwoordspelling of extra uitleg bij wiskundesommen kan er soms voor zorgen dat dat kwartje wel valt. In een intakegesprek bespreken we graag wat de mogelijkheden zijn om de bijles zo efficiënt mogelijk in te plannen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie