Bijlesnetwerk Warnsveld – Isendoorn College

Warnsveld Isendoor College – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Warnsveld biedt Bijlesnetwerk Huiswerkbegeleiding en Bijles. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Bijlesnetwerk op het Isendoorn College wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Bijles

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles bij van Bijlesnetwerk worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!

  • Bijlesnetwerk Warnsveld – Isendoorn College
  • Lage Weide 1
  • 7231NN Warnsveld
  • Nienke Strang
  • Vestigingscoördinator
+31613678438

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie