Aanmelden voor een Lyceo Examentraining

Het examenjaar is een spannend jaar! Gelukkig staat je kind er niet alleen voor. Met een examentraining van Lyceo krijgt jouw kind meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat. Tijdens een 2-daagse examentraining geven enthousiaste, ervaren begeleiders extra uitleg over de lesstof en gaan ze aan de slag met examenopgaven. Onze examentrainingen vinden elk weekend & iedere schoolvakantie plaats.

Om te zien welke examentrainingen gegeven worden bij jou in de buurt, kies hierboven het niveau en eventueel het vak en je woonplaats.
Vind je niet wat je zoekt, bel ons op 071-79 000 40 en we gaan voor je op zoek naar een plek!

Samenvatting nodig?

Met Lyceo Samenvatting heeft jouw kind de volledige samenvatting van de theorie voor het eindexamen, aangevuld met voorbeelden en hulpmiddelen zoals begrippen- en woordenlijsten. Je bestelt de samenvattingen direct via de webshop.

Online extra oefenen?

Met Lyceo Examen Oefenen krijgt jouw kind toegang tot onze digitale leeromgeving met uitlegfilmpjes, aanvullende theorie, oefenopgaven en een eindtoets. Ook krijgt je kind uitgebreide feedback.

Waarom een examentraining bij Lyceo?

  • Lyceo is als enige examentrainer in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief: deelnemers scoren gemiddeld 0,7 punt hoger voor het vak waarvoor zij een examentraining hebben gevolgd. We zien zelfs leerlingen die er tot 1,4 punt op vooruit gaan!
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle vakken voor vmbo-tl, havo en vwo
  • Examentraining in alle weekenden en schoolvakanties
  • Lyceo werkt met uniek eigen ontwikkeld lesmateriaal, dat elk jaar geheel wordt vernieuwd en aangepast.
  • Met zelfvertrouwen je examen in