Examentraining Weekend
Examentraining boeken
Examentraining boeken

Examentraining in het weekend

Examentraining volgen in het weekend? Bereid je optimaal voor op jouw aankomende school- en eindexamen! Een goed begin is het halve werk. Want met goede cijfers voor de schoolexamens, sta je sterker in je schoenen voor het eindexamen.

EXAMENTRAINING: ZELFVERTROUWEN EN ZEKERHEID ZONDER ZENUWEN!

Met onze examentrainingen zorgen we ervoor dat je de examenstof goed onder de duim hebt. We herhalen alles en kijken waar je moeite mee hebt. Wij bieden examentrainingen door het hele land, ook in het weekend. Tijdens onze examentraining werk je aan je zelfvertrouwen en loop je stapsgewijs de belangrijke stof voor de aankomende schoolexamens en het eindexamen door. Daarnaast krijg je tips en tricks over bijvoorbeeld het maken van examens en het leren van de stof.

Hoe gaat een examentraining in het weekend in zijn werk?

Voorafgaand aan de examentraining ontvang je voorbereidende opgaven. Hier kun je thuis alvast mee oefenen zodat je precies weet waar je nog moeite mee hebt of vragen over wilt stellen. Onze weekend-examentrainingen duren twee dagen. Je kunt examentrainingen volgen elk weekend en door het hele land. Zo is er altijd wel eentje bij jou in de buurt! Bij al onze examentrainingen werken we op basis van het actuele examenprogramma. Er wordt een uitgebreide uitleg gegeven over alle theorie en we oefenen vervolgens met examenopgaven. Uiteraard besteden wij extra aandacht aan de moeilijke onderwerpen. Je gaat ook aan de slag met opgaven uit een proefexamen. Bij Lyceo besteden we ook aandacht aan hoofd, hart, lijf: gezond eten, genoeg bewegen en voldoende slaap. Zo kan jij vol vertrouwen je examen maken!

De examentrainingen in het weekend worden voor de volgende vakken aangeboden:

Engels | Nederlands | Economie | Bedrijfseconomie | Biologie | Natuurkunde | Scheikunde | Geschiedenis | Aardrijkskunde| Duits | Frans | Wiskunde A, B of C | Latijn

Vraag een gratis informatiepakket aan

Als enige bewezen effectief

We werken bewust alleen met methodes die wetenschappelijk bewezen effectief zijn. Wij laten dan ook onze kwaliteit jaarlijks toetsen door een onafhankelijk instituut. Uit het onderzoek bleek dat onze begeleiding leidt tot structureel betere studieresultaten. We zien zelfs leerlingen die er tot 1,4 punt op vooruit gaan. Daarnaast wordt de houding en kennis van de trainers gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Examen Oefenen

Wil jij naast de examentraining bij Lyceo thuis extra opgaven oefenen? Voeg dan Examen Oefenen toe aan je winkelmandje, wanneer je een examentraining boekt. Hiermee ontvangt je 80 exclusieve oefenopgaven om thuis te blijven oefenen en te herhalen tot het examen. De oefenopgaven zijn online te maken en sluiten aan op het landelijk centraal examen, bovendien ontvangt de leerling uitgebreide feedback per vraag en weet hierdoor nog beter waar extra aandacht aan besteed moet worden. De oefenopgaven zijn opgezet door ervaren trainers en getest door docenten.

Boek nu een examentraining  en voeg Examen Oefenen toe!