Huiswerkbegeleiding Haaksbergen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Haaksbergen?

Kan jij een stok achter de deur gebruiken tijdens het maken van je huiswerk? Of ben je op zoek naar een rustige omgeving om aan de slag te gaan met je leer- of maakwerk? Huiswerkbegeleiding bij Lyceo is dan de perfecte oplossing. Tijdens de huiswerkbegeleiding in Haaksbergen krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Waar kan ik in Haaksbergen en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving van Haaksbergen, Buurse, Honesch, Langelo, Holthuizen, Eppenzolder of Rutbeek en ben je op zoek naar ondersteuning bij het maken van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende locaties in Haaksbergen en omgeving.

Onze zelfstandige vestigingen zijn te vinden op verschillende locaties. In Haaksbergen is onze locatie gevestigd op de Jhr. Von Heijdenstraat. Verder kun je in de buurt terecht op onze locatie in Enschede op de Maarten Harpertsz Tromplaan en in Hengelo op het Burgemeester Jansenplein. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van de scholen Assink Lyceum, Bonhoeffer College en Het Stedelijk Zwering. Toch liever op jouw eigen school aan de slag? In Enschede zitten we op de schoollocatie Stedelijk Lyceum Kottenpark.

Hoe gaat het er aan toe tijdens huiswerkbegeleiding?

Wanneer je op zoek bent naar ondersteuning bij het maken en plannen van huiswerk, is huiswerkbegeleiding een optie. Tijdens de huiswerkbegeleiding werk je aan je huiswerk en leer je voor je opkomende toetsen. Je kan vragen stellen en overhoord worden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Er zitten veel voordelen aan huiswerkbegeleiding;

  • Je kan huiswerk makkelijker plannen,
  • Je hebt huiswerk op tijd af,
  • Je hebt meer vrije tijd,
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen,
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.