Ondersteuning bij de uitvoering van het Nationaal Programma Onderwijs

  • Wij ontzorgen u in de organisatie en uitvoering
  • Wetenschappelijk onderbouwde methodes
  • Vaste coördinator vanuit Lyceo
  • Rapportage en verantwoording
Bel direct

Nationaal Programma Onderwijs

De komende jaren maakt het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap middelen vrij om ontstane leerachterstanden door de situatie rond COVID-19 zo snel mogelijk in te halen. Het Nationaal Programma Onderwijs biedt hiervoor een samenhangend pakket aan van maatregelen. De overheid vraagt hiertoe van iedere school een voorbereidende schoolscan, waarmee u in kaart brengt welke leerlingen op welk gebied achterstanden hebben en wat uw school nodig heeft om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. Het ministerie stelt een menukaart beschikbaar met daarop de wetenschappelijk onderbouwde interventies waaruit u, op basis van de situatie op uw school, een geschikt pakket kunt samenstellen.

Wij realiseren ons dat de huidige periode de nodige uitdagingen met zich meebrengt voor u als school. Daarom nemen wij voor het deel van uw programma dat u bij ons uitbesteedt zoveel mogelijk werk uit handen. Wij bieden een kwalitatief, wetenschappelijk onderbouwd programma en ontzorgen u volledig in zowel de organisatie, uitvoering als verantwoording hiervan.

De afgelopen jaren heeft Lyceo al veel kennis en ervaring opgedaan in het ondersteunen van leerlingen bij herstelprogramma’s. Benieuwd hoe wij uw school kunnen ondersteunen en ontzorgen bij de uitvoering van het Nationaal Programma Onderwijs? Neem dan contact op via 071-7900045 of npo@lyceo.nl.

Laat hier uw gegevens achter voor meer informatie.